Din cate stiu daca agiti sticluta si bulele formate dispar in 10-15 secunde, parfumul e original. La un parfum replica bulele dispar imediat. (funda?)
Nu se vede, sticla e neagra. Am luat doua parfumuri si celalalt nu face spuma, doar mici bule care dispar. Cred ca e original. Imi era frica pentru ca nu am mai luat nimic de pe net dar acum in lipsa de timp nu aveam alta solutie. Multumesc de sfat.
Cu siguranta e original!
Buna!
Dupa parerea mea, parfumul tau e original.Insa, atat timp cat e
cadou nu conteaza daca e original sau nu, e de la tine si pentru acea persoana care l-a primit ar trebui sa isi dea seama ce important esti in viata ei facand acest gest minunat.
Nu vreau sa merg acolo cu un fake. Ori ii dau ceva ca lumea ori nu ii dau deloc.
Pai daca dai cu parfum pe o sticla sau pe geam cel original nu curge asa de repede dar cel neoriginal curge pentru ca are multa apa in el.Incearca asta.
In primul rand un parfum original nu are un pret extrem de accesibil. Poti compara pretul pe care l-ai achitat tu cu cel dintr-un catalog sau dintr-o sursa sigura.
Mi-ai putea zice un site ceva unde au parfumuri originale? Sau poate stii cat costa un Hugo Boss-Nuit.