"Resigilat" inseamna:
"Produs cu zgarieturi, cu ambalajul original deschis.
Calitate testata, pret fara cusur! Alte promotii nu se aplica ofertei."
Are garantie 1-2 ani, depinzand de model."
Iar returul este gratuit in 30 de zile
Cumva este buna cumparatura, daca nu te deranjeaza ca a fost zgariat si resigilat.
Avand in vedere ca poate avea chiar si zgarieturi fine, aproape inexistente nu ar fi un lucru grav.
Am cumparat de la ei si este o firma serioasa. Firmele astea mai mari ofera si garantie, desi mai redusa, si posibilitatea de returnare. Deci risti sa-ti pierzi putin timpul, eventual transportul retur, dar poti intr-o luna sa-ti recuperezi banii daca nu esti multumit de produs.
Probabil cineva nu a fost multumit de acel telefon si l-a returnat, ei il vand mai departe. Nu e ca si cum l-ai lua de pe olx.
Am cumparat si eu de la eMAG mai multe produse resigilate si pot spune ca este o afacere buna. Trebuie sa fi atent/atenta la specificatii. In cazul de fata "este cu mici urme de folosire sau cu zgarieturi fine cu ambalajul original deschis", este cel mai putin afectat.
Sa nu te gandesti ca telefonul are defecte ascunsenumai ca o sa ti vina fara cutie sau ceva de genul. Defecte minore. Telofonul nu va avea nicio o probleme.
La descriere scrie ori ca telefonul este cu mici urme de folosire sau cu zgarieturi fine cu ambalajul original deschis, sper sa imi raspunda cineva care a mai comandat de la eMAG un telefon resigilat, oricum iti multumesc si tie!
anonim_4396 întreabă: