Am mai discutat cu persoane si mi-au spus ca aparatele astea cam aluneca printre degete De asta eram putin nedumerita Si da, oameni buni, stiu sa fac poze si pentru asta iau)
Mai intai ar trebui sa inveti sa faci poze dupa sa-ti cumperi un aparat cu adevarat performant , iar d7000 nu mi se pare mic sincer aparatul trebuie sa poti sa-l mai si tii, doar nu iti castigi existenta din fotografiat ca sa-ti cumperi cel mai smecher aparat. te incadrezi pentru ce iti trebuie si presupun ca tu o sa-l folosesti pentru poze de facebook, iar in cazul acesta iti propun sa folosesti camera de la telefon.
Sti macar sa faci poze? Eu iti recomand un Nikon d3100. Il am si sunt foarte multumit de el, e 22/21 de milioane, la DOMO am vazut ca e la oferta la 18 milioane. Dar daca e sa ti-l iei, sa faci poze frate, nu doar ca sa fi tare in ochii prietenilor. Iar, daca d7000 e mic, eu dansez in cap. Incearca sa compari un compact cu un DSLR. Si ce vezi tu ca au astia pe stadioane, sunt obiective mari, nu body-uri mari. Obiectivele alea se numesc teleobiective si se folosesc la pozat pasari, animale, meciuri de fotbal, chestii care trebuie pozate de la distanta. Body-ul are aproximativ aceeasi marime la toate dslr-urile, cu exceptia dslr-urile bridge, care sunt o alta poveste.