O brosa din argint cu pietre,un set de parfumuri valoros,un buchet de fllori de preferat unul de crini sau trandafiri,un set de bijuterii, o bluzita, plovaras decoltat dar nu foarte gros caci...sti si uh...este primavarao cutie cu ciocolata
a si ca sa fie mai deosebit au aparut o cicolata milka gen biscuite si costa 100 de mii.o casesti la kaufland.eu am incercat-o si e foarte buna.
un porotfel cool, o scrisorica in care sa-i spui cai multumesti pentru tot ce tea invatat anii acestia si te va invata si multe altele
cred ca ti-am dat multe idei. funda?
Hei.
I-ai putea da un buchet de flori si o esarfa, un parfum, sau un gel de dus. Ceva produse cosmetice, incearca Avon sau Oriflame.
Sper ca te-am ajutat! Pa-pa, si succes!
Dai si tu o floare frumoasa in giveci... si intr-o plasuta de cadou o ciocolata sau cafea sau de exemplu un parfum mai scump
Poti sa-i dai un cosulet cu ghiocei,(daca nu i-ai dat)un martisor, sau o felicitare de primavara facuta de mana ta. Orice de primavara. Sper ca te-am ajutat.
Sa inveti mult, un buchet de flori, ciocolatasau bomboane si o bratarica sau lantisor bineinteles daca poarta sau daca nu ai bani o felicitare draguta facuta de tine cu ceva scris frumos inauntru, o imbratisare si bineinteles note bune si sa mu o superi
Funda?
Dana23 întreabă: