E ok. Doar că produsele pot ajunge mai târziu decât scrie acolo. Ai o perioada de estimare a livrării și câteodată durează mai mult până ajung. Daca nu ajung deloc poți cere banii înapoi. Eu mi-am luat o husa pentru telefon, o pensula pentru machiaj și niște farduri(fardurile sunt cam praf nu le folosesc, nu sunt de calitate, dar pensula e foarte bună și husa la fel). Deci, te sfătuiesc să nu cumperi produse make up (farduri, rujuri, chestii cremoase etc)
Produsele sunt ce scrie acolo si vin, binemercic
DAR
calitatea e, execrabila, am un prieten care si-a luat un stick de 2T si un mirco sdcard de 1T, la vreo 7-8$ fiecare si au mers fiecare 2 minute, dupa care orice incercare de scriere se solda cu eroare, formatare si alte balarii nu au rezolvat problema in nici un fel, a facut reclamatie, NU le-a trimis produsele inapoi dar i-au returnat banii
morala, fii foarte, foarte atenta ce iei, in general sunt produse sustrase din China direct de la producator
E ok, sunt produse ieftine dar recomand sa nu idi iei haine si produse de make-up. Wish e ca Aliexpress. Recomand sa iti iei accesorii pentru telefon, accesorii pentru casa