In primul rand, nu vad de ce ti-ai pune pierce in buza...
Daca mama ta nu te lasa nu instista. La 18 ani o sa faci ce vrei tu.
Crezi ca bunicata ii chioara?
Parerea mea e sa astepti pana la 18 ani. Atunci mama ta nu mai poate sa-ti interzica si poate intre timp te razgandesti. Ar fi pacat sa-ti para rau dupa aceea.
Aici: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=31652 Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !
Aici: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=31652 Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !
Eu acum cativa ani imi doream in limba si in buza. intro seara mi-am facut singura in buza fara ca mama sau tata sa stie. cand erau ei acasa il scoteam si dupa aceea il puneam la loc, dar m-am plictisit sa ma ascund si le-am spus in fata ca e un lucru la moda, care nu deranjeaza pe nimeni, si au acceptat. in 3 luni m-am plictisit de el si l-am scos. Acum un an am fost la un prieten sa-mi pun pierce in limba, din nou fara acordul parintilor. La inceput totu roz si frumos cu exeptia ca nu prea puteam manca prima saptamana. dar dupa 3-4 luni i-am spus mamei. Mi-a spus sa-l scot dar nu am acceptat. si intr-un final m-a lasat cu el. Iar acum o saptamana mi-am mai facut unul tot in limba, si desii Mama este oripilata i-am spus ca nul scot si totul e ok. Incearca sa le explici ca daca tu vrei ceva e inutil sa-ti spuna altcineva indiferent cine e ca nu ai voie. O faci pe pielea ta si pe responsabilitatea ta. Mult succes:*
Buna LA multi ani! pai na nu stiu cati ani ai? in fine puneti si incearca sa o convingi ca e sic la fete sau daca ea pleaca in alta tara puneti si gata si mama nu m-a lasat dar mi-am pus :)) cand a fost plecata in Italia si cand a venit nu mi-a zz nimic pentru ca ii era dor de mine si nah m-a lasat sa il port, doar ca eu mi-am pus in nas :P dar stii cat de naspa e nu stiu dar nu vreau sal mai port chiar am vazut cateva poze pe net cu percinguri :O oribile http://www.google.ro/......tp?/imgres 218&itbs=1&iact=hc&vpx=649&vpy=313&dur=341&hovh=253&hovw=180&tx=69&ty=246&ei=MjgeTbfbLsKaOqzj7bMJ&oei=vTceTZPiAseW8QOWkoSGBw&esq=2&page=2&ndsp=14&ved=1t:429, r:3, s:20&biw=1024&bih=677uite sper ca nu ti-am dat alte ideei dar nah daca doresti sa-ti pui fauo ptk ca daca iti doresti ceva nu lasa ca nimic sa-ti stea in cale sa nu o faci ok :-X :-* sper ca te-am ajutat :D fundisa?
gumaa întreabă: