Tabla se poate lega cu o sfoara de uscat rufe, dupa care agatata pe ceva (dulap, usa, etc.).
Nu avem nici dulapuri eu mă plimb cu creioanele și plastelina de la mașină, la cancelarie și apoi la clasă Că au refăcut școala și nu au încă dulapuri, că trebuie să le cumpere prin proiect. Și a zis directoarea că până în decembrie, nu avem dulapuri. Deci de dulapuri nici nu se pune problema. Nici de găurit sau lipit pereții.
Suport pentru tabla se poate face si din scanduri (mai dedemult au fost multe asemenea stative in scoli).
Suportul are 2 picioare inclinate putin atat spre spate, cat si spre mijloc, iar din spate sunt sprijinite cu alte doua picioare.
picioarele suportului de tabla trebuie fixate intre ele cu leturi orizontale, de distantare.
Pai nu exista tabla alba cu suport?
Daca vrei neaparat fara suport poti sa iei una nu foarte mare si sa cumperi de la ikea benzi pentru tablouri care au si agatatori, sunt foarte rezistente
Tu ai citit ca nu au voie sa lipeasca nimic pe pereti? Si nici sa-i gaureasca.
Si cum isi imagineaza ea ca atarna o tabla uriasa de perete fara sa il gaureasca si sa lipeasca nimic pe el? Tabla care leviteaza sau ce?
Nu vad rostul intrebarii. Cred ca stie si ea ca exista tabla cu suport, care nu trebuie sa stea sprijinita de un perete, ce alta solutie ar mai fi?
Exista sevalete. Dar nu asa de mari cum vreti voi. Poate vreun parinte priceput va ajuta sa-l faca.
Asa arata: https://click-stop.ro/......t-din-lemn
anonim_4396 întreabă: