| oAaaNaa a întrebat:

Hei.vreau sa stiu cum platesc netul la o tableta?

19 răspunsuri:
| Konata a răspuns:

Deci orice tableta are Wi-Fi. Si daca nu stii ce e ala este vorba despre internet prin semnal la care te poti conecta fara sa platesti. Exista tablete care pot avea net prin cartela. La alea se plateste.

In general te poti conecta la orice Wi-Fi atata timp cat ai semnal si nu este pusa parola... Sau daca stii parola.

| oAaaNaa explică (pentru Konata):

Pai si aceasta tableta poate sa nu fie platita..nu prea inteleg..http://www.emag.ro/......EPSXTBBBM/
eu o vreau pe asta.

| Konata a răspuns (pentru oAaaNaa):

Mai bine te-ai duce la Germanos sau undeva ca sa iei informatii precise sad happy.

Hei.tableta asta are wi-fi..insamna ca trebuie sa platesc netul?

Cred ca nu, nu stiu sigur.

Routerul trebuie bagat in priza?

Eu zic ca da happy.

| Juleuuss a răspuns (pentru oAaaNaa):

Wi-fi - net moca.

| oAaaNaa explică (pentru Juleuuss):

Dap.pai tableta pe care am dat comanda.are wi-fi..inseamna ca trebuie sa intru in setarile tabletei la wi-fi si sa scriu numele routerului si e moaca!laughinglaughing..ca am deja router.

| cristiiiiiii a răspuns:

Orice tableta are Wi-fi si te poti conecta fara sa platesti

| oAaaNaa explică (pentru cristiiiiiii):

Ma pot conecta la router fara sa platesc?

| cristiiiiiii a răspuns (pentru oAaaNaa):

Iti cumperi router si nu e nevoie sa platesti nimic, doar atunci cand iti iei routeru din magazin

| BMTHMada a răspuns:

Nu poti plati netul de la o tableta. Trebui sa ai router/wi-fi

| GAdNuRi a răspuns:

Tableta are wi-fi daca ai router in casa nu platesti nimic doar ca iti mai scade din viteza la net de pe pc. bafta

| oAaaNaa explică (pentru GAdNuRi):

Eu am router.dar cand stau pe tableta routerul trebuie sa fie conectat de tableta prin acel fir?

| GAdNuRi a răspuns (pentru oAaaNaa):

Nu nu trebuie sa fie conectat prin nici un fir intri la setarile tabletei si ai ceva de wi-fi sau cv in genu eu asa am si dai acolo iti cauta si apoi selectezi numele routerului tau si dai connect si apoi stai pe net fara nici o grijawinking:* bafta

| oAaaNaa explică (pentru GAdNuRi):

Dar daca ma duc in alt oras..tot merge netu?

| GAdNuRi a răspuns (pentru oAaaNaa):

Nu decat unde are semnal de la router

| PuSstaNnw a răspuns:

Poate sa-ti vina prin posta sau daca leai dat o adresa de email sa-ti factura asa.