| jacexoxo a întrebat:

Heii! De mult incerc sa caut raspunsul la intrebarea asta, nu prea am cine stie ce posibilitati de a ma imbraca WOW dar vreau sa stiu unde pot gasi Nike Jordan FAKE sau sa arate identici la un pret mic, toti au spus sa ma duc in IDM basarabi si altii au zis ca n-au acolo, deci ce fac?

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Dacă nu ai posibilități de ce vrei să dai impresia că ai? Ca să dai bine în niște cercuri de oameni cu fițe și impresii de doi lei?

Faptul că vrei să pari ceva ce nu ești, spune despre tine în primul rand că ești fake.

Asumă-ți realitatea prietene, nu e un păcat și nimic de blamat să nu ai bani de aruncat pe țoale. Ce-i care cred altceva și care se uita stramb la tine pentru că nu ai haine "de firma" au dezechilibre grave pe scara de valori.

Astea sunt mizerii și sper să-ți dai seama cândva că valoarea unui om nu rezidă în ce haine poartă.

| jacexoxo explică (pentru VoidEternal):

Multumesc de inspirație si încurajare, sincer sa spun am luat de pe un site, fiind gelos ca au si prietenii mei, asa cand au vazut ca am imediat a spus ca am fake si ca si ai lor sunt fake, asa am aflat ca mereu m au mințit si sa nu mai am incredere in ei…

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat