| xRos3 a întrebat:

Heii! Va imploooor cine ma poate ajuta sa imi zica unde pot gasi papusi Monster High? pleaseee. Sunt disperata! (Sunt din Timisoara.) Daca imi ziceti unde pot gasi ofer funa!winking Te roog

18 răspunsuri:
| INNA_7716 a răspuns:

La buc la cora ca in timisoara nu cred ca se gaseste

| BOOBZen a răspuns:

Papusi Monster High, CUM AI AFLAT DE ELE!? CREDEAM CA EU ERAM SINGURA DIN TARA ASTA CARE STIE DE ELE! In regula, la noi nu au aparut (oricum la noi nu apare nimic), eu cunosc pe cineva si poata sa imi faca livrarile tocmai din america. Uite niste sit-uri de unde comand papusi mh : ebay.com sau amazon.com
Sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu mi-le doresc mult dar nu stiu cand o sa apara mai ales pe Draculaura. Sper sa apara pana de pasti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu care ai zis ca esti din constanata ai luat vre una?

| xxxxxxxxdfsfsdfsdf a răspuns:

Buna! Am acest site pentru tine! Si e romanesc..si are. 3 papusi in stoc! Sper ca te-am ajutat!
http://www.jucariata.ro/search/monster%20high

| DenisaS23 a răspuns:

Se gasesc in carrefour la noriel! happy o are pe operetta nefera si cleo in schools out!winking sper ca te-am ajutat! (funda?)

| EmmEmma a răspuns:

Buna vreau sa te invit pe o pacina intitulata Papusi Monster High special pentru toti fanii monster high din Romania aici putem discuta diverse subiecte MONSTER HIGH

| Laura02 a răspuns:

Sa stii ca nu se gasesc in Bucuresti te asigur ca locuiesc in Bucuresti si si eu imi doresc papusile astea dar e posibil sa se gaseasca prin Constanta...

| xDeLLicioUssz a răspuns:

Eu sunt din constanta. si la noi se gasesc aceste papusi la : real, carrefour,[sper ca am scris bine pentru ca nu le am cu engleza blushing] Sper sa gasesti :*

| PrincessLilith a răspuns (pentru xDeLLicioUssz):

De fapt carrefour e din franceza si inseamna intersectie(de ce si-ar numi unii niste magazine intersectie imi scapa)

| SelenaGomez11 a răspuns:

Si eu credeam ca eram singura din tara care stie dar uite ca nu este adevarat

| vеяª a răspuns:

Eu stiu de unde se cumpara! Chiar din Bucuresti dar e secret...blushing

| xxxxxxxxdfsfsdfsdf a răspuns (pentru vеяª):

E secret pentru ca nu stii unde se gasesc! Daca stii spune unde!

| Nilvan_Nidia_1990 a răspuns:

Nici eu nu stiu, si eu caut papusi monster high.Im-i pare rau! :'(

| any_9509 a răspuns:

Eu nu le am dar mi le doresc foarte mult. si crede-ma la cora din bucuresti nu sunt stiu asta pentru ca sunt din bucrest.mi-ar placea daca ar apara pana la vacanta de vara

| patyvan a răspuns:

Iti dau niste site_uri shop mania jadflamande

| sabrinaeu a răspuns:

Cred ca e prea tarziu dar sunt in Timisoara la un magazin sparks caare e in centru dupa mcdonalds spre catedrala! Sper ca tiam ajutatwinking eu de acolo o am pe draculuara scaris

Întrebări similare