| Larisaroxana777 a întrebat:

Hello TPU!
Am o intrebare mai complicata, sper sa ma fac inteleasa. Am o sticla de apa mai "unica". Este vorba despre o sticla de apa Poiana Negri, dar care are un defect de fabricatie. Aceasta are sticla originala, dar dopul sticlei este original de la Dorna, nesigilat, cu aceleasi culori si design. Voiam sa intreb daca aceasta ar putea avea vreo valoare pentru anumiti colectionari? In sensul ca as vrea sa o vand cum se vand de exemplu dozele goale de cola. (Sunt constienta ca nu ar valora atatlaughing) )
Deci, ar avea vreo valoare sticla? Si daca da, unde as putea sa incerc sa o vand, sau sa ma uit la chestii similare?
Multumesc anticipat.
Dau funda happy

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te imbogatesti cu asa cevalaughing Ce ajung unii sa faca din lipsă de bani, Sticla este sigilată? Sau ai baut apa din ea si ai pus tu apă sfintită de la robinetlaughingcu rugină in ea.

| VoidEternal a răspuns:

Nah... Nici gand. Intr-o tara unde obiceiul asta (de a colectiona chestii) e mai incetatenit, poate ca ai fi putut sa vinzi un obiect de genul, dar in Romania nicio sansa sa scoti ceva pe ea. Atentie, nu zic ca in alta tara sticla ta ar avea vreo valoare. Ci doar ca poate daca sticla avea 20 de ani vechime si era gen de la coca cola, atunci intr-o alta tara, ar fi valorat ceva.
De fapt gresesc, daca sticla ta era nedesfacuta, puteai sa o vinzi cu pretul cu care ai cumparat-o. big grin

| Larisaroxana777 explică (pentru VoidEternal):

Super, mersi mult. Am intrebat la insistențele unui prietenlaughing