Depinde. Spre exemplu eu am pus vineri pe la 11 o comanda si sambata a venit prin fan courier. Cel mai probabil o sa iti ajunga pana joi. Daca nu ajunge si iti spune ca vine vineri, le spui celor de la curier sa vina in alta zi, daca se poate sau daca nu le spui ca ridici tu coletul de la sediul lor, in caz ca au sediul aproape.
Verifica e-mail-ul primit de la eMAG, acolo ar trebui sa ai un cod AWB pe care il bagi pe site-ul curierului sa vezi unde se afla comanda ta.
Depinde DE UNDE vin produsele. Din ce magazin Emag le-a luat curierul. Daca produsele sunt trimise din Giurgiu si tu esti din Arad...banuiesc ca va dura vreo 2-3 zile. Eu am comanda asa fiind din Alba si a durat pana a venit de pe la Giurgiu. Cei de la eMAG doar au predat marfa, cine stie de prin ce oras. Curierul ajunge cand poate, marfa trebuie sa fie inregistrata si sa treaca prin depozitul curierului. Sunt rapizi in general dar distanta isi spune cuvantul.
Pot afla de unde vine coletul?
Depinde. Odata dupa ce mi-au zis ca au predat coletul curierului mi-a ajuns acasa dupa 3 luni.