| AndreiLmao a întrebat:

Hello TPU! M-am trezit și eu astăzi cu un vibe foarte fain ca să văd că Emag mi-a anulat livrarea.
Ce înseamnă de fapt livrare anulată? A fost să zic așa reprogamată sau anulată în totalitate?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Anulata in totalitate. Probabil au o problema de soft, poate produsul nu mai este pe stoc sau au o problema cu tine. Ai comandat ceva la ei si ai returnat de prea multe ori.

| AndreiLmao explică (pentru Salontanul):

Nu,nu am comandat ceva de la ei în repetate rânduri pentru ca mai târziu să anulez comanda. Când vine vorba de stoc cred că am fost printre primii(cel mult 3-4 ore)care a dat comandă de produsul respectiv(imediat ce a intrat în Stocul furnizorului).O altă chestie extrem de ciudată este faptul că au trecut 7 zile iar produsele doar ce veniseră la unul dintre sediile lor și dacă îmi aduc bine aminte produsele erau arătate că sunt în drum către Oficiul Poștal(se întâmpla ieri în jurul orei 17:00-18.00.Am uitat să menționez un aspect care poate fi important acela fiind că ieri m-am dus la Of. Poștal și am întrebat de comandă deoarece am avut impresi că pachetul meu ajunsese(m-am bazat pe faptul că garanțiile produselor erau trimise iar de obicei garanțiile sunt trimise către cumpărător în momentul în care pachetul ajunge la destinatar/Of. Poștal). Desigur că i-am mințit și le-am spus că am "primit"un email de la Emag în care se "confirma"faptul că pachetul era la Of.Poștal.Nu cred că este factorul care a dus la anularea livrării dar niciodată nu poți fi sigur.

| Salontanul a răspuns (pentru AndreiLmao):

Da! Poate fi si asta desi sunt obligati sa tina coletul 10 zile.

La sfârșitul zilei sper să fie doar o eroare.Din câte înțeleg protocolul este ceva de genulbig grinin moment ce produsul ajunge la POS, cumpărătorul trebuie să ridice coletul în 7 zile.În acest caz produsele nu au ajuns nici măcar pentru o zi la POS. Mâine o să mă duc la poștă să văd dacă este doar o eroare(și coletul este acolo)sau chiar a fost anulat.Am trimis un email de asemenea și către Poștă deoarece coletul a intrat în posesia lor(cel puțin atât știam).Nu știu dacă va rezolva ceva dar cel puțin încerc =//

Coletul se pastreaza 10 zile pentru trimiterile intracomunitare (tara sau UE) si 30 zile pentru cele extracomunitare (din afara UE). Sper sa reusesti! https://bit.ly/3ys8OmI

Am vorbit cu cei de la Emag și să fiu sincer sunt dezamăgit. Aparent coletul ajunsese ieri și dacă au văzut că nu am venit să îl ridic imediat l-au dat înapoi.Ce șarlatani. Oricum tot răul este spre bine deoarece am plasat din nou o altă comandă(cu aceleași produse)și este cu 30 de lei mai ieftin decât coletul anterior. Sper să nu se mai repete gafa făcută de cei de la Poșta Română dar hey trăim în România...

Posta romana este de rahat. Am urmarit un pachet din China. Mi-a venit pe 1 iulie in Romania. De atunci n-a ajuns pana pe 25 august. nenorociti!

6 răspunsuri: