| Bi.Dam a întrebat:

HELP :d Ma duc in Italia si vreau sa cumpar ceva special unui baiat big grin nu e prietenul meu, suntem doar amici. foarte buni big grin. Ce as putea sa'i aduc?

8 răspunsuri:
| Jadis a răspuns:

Pai eu am primit multe cadouri din tari straine si majoritatea au fost asa: suveniruri, brolocuri sau magneti de frigider cu un monument si cu numele tarii respective. Am primit si o mini statueta in forma de turnul Eiffel big grin

| εїз a răspuns:

Cumpără-i ce îi place lui, o brăţară de argint, un lanţ de argint, orice ce îi face lui plăcere să primească.

| danteluta a răspuns:

Eu zic sa nu te mai chinui, te orientezi la fata locului; si apoi daca il cunosti bine ii stii cat de cat preferintele

| Ganduri albe a răspuns:

Prietena mea cea mai buna mi-a adus din Italia multe poze, un glob cu Vaticanul si Coloseumul si o ciocolata big grin Ai putea sa-i aduci si tu asa ceva

| BlueByMe a răspuns:

Nu am vazut ce suveniruri sunt in Italia, dar poti sai iei ceva amuzant, care sal distrezebig grindaca nu, poti sai iei un un obiect care are legatura cu Italia. dar cred ca ar fi mai bine sai iei ceva amuzanthappy

| traficanta a răspuns:

Eu as opta pentru un ceas, nu foarte scump happy Cat iti permiti tu happy sa fie ceva elegant.Sau poti sa ii iei un parfum scumpsmug

| simina a răspuns:

Intra pe google si daca-i stii zodia tasteaza "cadouri pentru zodia..."

| curios_3782 a răspuns:

Cred.ca un ceas sau un parfum ar fi chiar.super :X cum a zis cineva mai jos happy