Poti sa ii cumperi un puzzle in forma de glob pamantesc, eu am primit asa ceva de ziua mea si mi s-a parut prea tare cadoul! Asta pentru ca nu ai timp sa ii faci altceva
Hm...sti ce ai putea face?
in cazul in care nu ai timp pentru ce ti.ai propus eu zic k ai putea kuta undeva o rama din aceia care se deschide k o krte(nu stiu daca ma intlegi, dar exista pe la portelanuri sau tu sti mai bine ce magazine ai in zona ta)si poti pune intr/. o parte o poza cu tine si iubitul tau si in partea cealalta una cu tine si prietena ta sau cu ea singura...eu am facut un astfel de cadou si i. a placut...
nu ia mult timp. te duci undeva sa scoti pozele si le pui... daca ti se pare putin(ma refer k nu e un kdou scump)i.ai mai putea lua ceva care sa i se potriveasca personalitatii ei, k din cate vad zici ca e mai nebuna
multa bafta
Fa-i cadou ceva mai traznit. de exemplu un tricou cu text.sau ceva facut de tine. lucrurile facute de persoanele dragi conteaza mai mult decat ceva cumparat. acum depinde si ce-i place ei.
Cumpara-i o rochita de vara! se va bucura foarte mult de cadoul tau! daca ai bani mai multi, cumpara-i un parfum de250lei-300lei sau o geanta caracteristica prietenei tale! succes! ureaza-i la multi ani prietenei tale!
Mai dupa parerea mea ai putea sa ii faci acest puzzle si il dai cand iese sau poti sa ii faci u un tricou o cana cu acea poza
sau daca zici ca e mai nebuna "" poti sa ii zici prima oara ca nu ia i putut lua cadou