Eu i-am cumparat tatalui meu o rama foarte dragutsa si am pus o poza cu mine si cu sora mea S`a bucurat asa taree:-x
Nu stiu.Depinde ce`i place lui
Succes sa gasesti ceva frumos:*
Pai depinde de buget, si de felul lui de a fi.
Poti incerca un ceas, o cravata, o camasa, un tricou, un parfum, sau ceva ce stii tu ca ar avea el nevoie.
Poti sa ii iei :
Un ceas
O carte preferata
Un set format din - parfum, aftershave
-bricheta, pipa
Un vin de colectie ( alb, rosu )
Un CD cu muzica preferata.
O rama cu voi doi
Un abonament la masaj
Cred ca poti sa ii cumperi ori ce el o ca aprecieze ori cum. Pt ca vine de la tine. si vine din inima.
Poti sa ii iei un costum, un parfum... depinde ce ii place
Crede-ma, cadoul lui cel mai de pret esti tu! Faptul ca te vede este cea mai mare bucurie! Poti sa-i iei o felicitare si sa pui si o poza cu tine(Eventual modificata, pe care sa scrii te iubesc). Parerea mea. Have a nice day!
POti sa ii iei asa
- o poza foarte frumoasa cu voi 2 inramata
-un tricou frumos " Cel mai bun tata"
- o undita daca ii place sa pescuiasca
- o cana cu zodia lui
- o bratara din argint (sau aur)
- ceva de imbracat (personalizat)'
- o medalie
Hmm.
spui ca sta in Italia?
Pai... asa o idee...
Daca ai vreo poza cu voi 2...
Scoate'o si pune'o intr'o rama... Asa te va putea avea langa el... Si va fi mai speciala pentru ca va fi chiar de la tine
>:d
Buna! Frumos ar fi sa ii iei ceva sa poarte tot timpul, cum ar fi un ceas sau o bratara. Uite un site interesant: http://www.bijunet.ro/? ref=326 Ai mai putea opta si pentru un tricou imprimat cu o poza cu familia voastra sau voi doi :-? De obicei cand e ziua lui tata ii iau un parfum/aftershave si ii pregatesc o masa delicioasa =p~ Eu i-as lua ceva util, ceva sa poarte sa foloseasca poate chiar in fiecare zi :X nu stiu cat de utile au fost ideile mele dar sper ca te-am ajutat :*