| *~naty~* a întrebat:

Hey! am o pereche de cizmultite scurte gri si nu am cu ce sa le asortez dati-mi o idee sambata viitoare am un majorat la o prietena vreau trebuie sa imi iau iegari negri si ceva casa vina peste iegari o bluza un top sau ceva da ce culoare megre cu gri?love struck msz:*.

12 răspunsuri:
| larousee a răspuns:

Poti sa iti iei o bluza lunga, nu trebuie neaparat sa fie toata gri.la gri cel mai bine arata rozul

| stiiix a răspuns:

thinking Mai degraba ai putea sa-ti iei cizmulitele cu o pereche de dresuri colorate, pe deasupra lor iei ori o rochita neagra/gri ori pantalonasi scurti negri si pe deasupra un tricou/o bluzita draguta.
Distractie placuta. happy

| Tourniquet a răspuns:

Da. Merge de minune cu un top sau bluzita gri. happy

| Doar1îngeR a răspuns:

Iegarii negrii si o bluza mai lunga alba sau neagra
http://www.starshiners.ro/......-grey.html
in loc de iegari merg si blugi albi sau negrii pana.

| Lala20 a răspuns:

Da, merge si cu gri, dar o sa fi foarte "intunecata". Mai bine ia o bluza lunga- tip rochie de culoare mov/violet, in cele din urma merge orice culoare, si alb daca ai! Distractie placuta la petrecere! Funda? big grin

| Stefania3001 a răspuns:

Cu o bluza lunga rosiebig grin

| Static a răspuns:

Pai cu gri se asorteaza de minune mov. Sau chiar roz ori negru. Sper ca ai ce sa iti iei peste egari. Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bluza poate fi neagră, albă sau tot gri dar nu aceiaşi nuanţă, că atunci ai avea o ţinută prea plictisitoare, eventual cu un model sweet pe ea. Accentul de culoare poţi să-l dai din accesorii: eşarfă, brăţări, cercei, etc. Pentru idei de îmbrăcăminte îţi recomand www.trendzone. ro şi pentru accesorii www.crownfashion.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa iti iei un top tip rochita gri cu egari negri sh poti sa iti mai iei ca accesoriu o esarfa neagrawinking sh cu cizmulitele gri o sa arati perfectlove struckwinkingbig grin

| Andreea14Bianca a răspuns:

Gri sau rosu sau albastru verde orice merge cu gri aproape!

| xRos3 a răspuns:

Pai. o bluza neagra.sau alba sau gri...sau rozsmug de fapt orice culoare merge cu negru! ar fi tare daca ai avea o bluza/top cu paiete.winking

| PeachTheo a răspuns:

Eu daca as avea egari negri si cizmulitele gri mi-as pune o camasa in carouri alb/negru care sa vina pana peste posterior.Succes!