| Criss001 a întrebat:

Hey, am si eu o intrebare vreau un tricou de pe bestial dar nu stiu cum iti alegi marimea si daca iti aduce tricoul adica stiu ca nu e prea bine sa cumperi de pe internet dar vrau sa stiu daca cineva si-a luat si cum a foat daca merita sau nu...cine imi da cel mai detaliat raspuns primeste FUNDA love struckmultumesc

Răspuns Câştigător
| darkgirl_9581 a răspuns:

Buna Criss!

Bestial este site-ul meu preferat, daca vreau ceva acolo gasesc intotdeauna. Nu ai de ce sa iti faci probleme, totul este ca la carte iar tricourile sunt >>bestiale

6 răspunsuri:
| dhraqull a răspuns:

Pai depinde de care tricouri vorbesti. Daca e vorba de alea sub 30 ron ia-ti gandul de la calitate ca sunt niste carpe.
Cat despre marimi, mie mi se pare ca s e de fapt m si m =l.

| darkgirl_9581 a răspuns:

Cu placere. mi-a parut bine ca te-am putut ajuta /

>big grin

| Criss001 explică:

Multumesc Darkgirl ma bucur sa aflu ca mai e cineva cui ii place saitul bestialwinkingsi ai dreptate tricourile acelea sunt de a dreptul BESTIALE multumesc inca o data Crisshappy

| Criss001 explică:

Aha... multumesc la toata lumea daca mai e cava de adaugat astept>big grin

| Criss001 explică:

Nice...mai putin taxa laughing)))))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pi uite, la unele tricouri ( http://www.bestial.ro/......v_261.html ), scrie, ca are pe stoc, 1 s, 2 XL, ect, deci bifezi acolo.

si da, e fain sa cumperi de pe net, doar ca la livrare, prin curier, trebuie sa dai o taxa de livrare intre 17-30:)