Eu am optat pe a 2 varianta, parerea mea e k nu conteaza marca lor, sa nu uitam k suntem in romania si ca magazinul este in mall si e frumos decorant, nu inseamna k marfa e de calitate, sincer iti zic eu imi cumpar haine de la Paloma, acum depinde de u pe care varianta o alegi? eu mi-am dat parerea
Varianta a ll-a as alege, doar daca cele de la mall nu sunt facute cu fire de aur, dar atata timp cat sunt din acelasi material amandoua [si facute bine... nu sa iei de la chinezi] nu va de ce trebui sa iei neaparat de la mall... aaa cand esti pe banii tai si ai un salariu foarte bun, da. Dar gandindu-te si la parinti ca trebui sa acopere toate cheltuielile lunare[intretinerea si alte datorii] gandeste-te totusi
preferi sa te imbrasi zilnic cu aceleeasi haina sau sa te schimbi si u ca omu in fiecare zi la haine?
Eu zic sa nu-ti iei nici o haina:d...eu sunt mai fericit daca nu porti haine. Apropo, daca sunt haine cu bun gust si te mai si asortezi putin e ok.
Buna. Poti gasi haine ieftine si de buna calitate la magauzinele online. In aceasta perioada au reduceri de sezon, Intra pe www.styleandthecity.ro si afla de unde poti cumpara haine ieftine si de calitate!
Eu mereu am optat pentru hainele ieftine si multe Daca te plictisesti repede ia-ti de la magazinele obisnuite
Eu zic amandoua variantele...in garderoba fiecaruia sunt si haine de firma, si asta nu pentru ca trebuie sa fie neaparat de firma dar toti ajungem in mall si clatindu ne ochii nu rezistam sa nu cumparam cate ceva...asa ca iei de unde apuci haine sa fie cat mai multeee