Pai asta depinde de doua lucruri: daca ai un telefon ok acum sau daca nu.
Dar uite ce spun eu.
Daca ai un telefon vechi, sau ceva de genul acesta, cumpara un telefon destul de ok, pana in 12 milioane. Si de restul cumpara haine, dar nu arunca cu banii in stanga si in dreapta prin mall, te poti duce si la magazine de cartier.
Si nu trebuie musai sa ii cheltuiesti pe toti. Pastreaza cel putin 4 milioane pentru ca nu stii cand vei avea nevoie de ei
Eu zic sincer pe haine ...iti iei un tel cat de cat daca vrei si iti iei de restul haine.o sa te plictisesti si de iphone la un moment dat cat si de haine.dar macar haine sunt mai multe asa iphoneul e numai unu.decizia iti apartine.si sa zicem ca iphonu dintr-o neatentie il scapi pe jos sau chestii din astea si se strica... ce faci? il duci la reparatie si o sa iti para rau.
Buna. Sincer, nu cred ca merita sa dai atatia bani doar asa, sa ai 'Ai Foun'. Merita un telefon un pic mai scump, recunosc, dar nu unul de 3.000 Ron! Poate unul de vreo 1000, da. Sau chiar mai ieftin. Gasesti telefoane destul (foarte) bune la pretul asta. Stiu ca ii doresti un iPhone, toata lumea vrea, dar totusi...Fii realista. E Romania.
Ti-i poti cheltuii pe haine, dar nu foarte scumpe. Iti poti lua ceva mai util cu ei, poate sa ii pastrezi (un cont ar fi dragut) dar daca nu, poti face orice vrei tu.
Vreau sa zic, esti libera la decizii, dar cred ca nu merita. Si acum, iti poti lua Jeansi si la 100 ron, nu doar la 500 (ex). Deci, poti sa mai faci economii, mai strangi si apoi o sa ai destui pentru ceva la care ai visat cu adevarat. Poate o excursie? Cu banii astia stai 1 saptamana in Bulgaria Dar ai si familie/prieteni, nu trebuie sa iei deciziile chiar pe cont propriu...
Sper ca am ajutat un pic.
Iphone pentru ca hainele se rup demodeaza i iti raman mici...un iphone e si mai folositot pentru ca sigur daca iti pui problema asta ai mullte haine...sau mai bine 15-haine 15-un telefon super (nu ihpone)
IPhone nu se merita, si ca sa il folosesti la adevarata lui valoare iti trebuir un abonament special, mai bine iti iei un android 2.2 sau mai bun si iti raman bani si de haine. eu am un andro si sunt multumit de el wi-fi/ gps/filme/jocuri/diverse aplicatii.
sfatul meu prietenesc nu te arunca la iphone, pentru ca in Romania este mai mult pentru fite!
Ia-ti un telefon ...nu stiu.un galaxy sau ceva.ori android cea mai buna alegere.Si restul`` pe haineee normal doar suntem fetee
Ai telefon? ca daca ai de ce sa iti cumperi un iphone? Dar daca consideri ca telefonul tau este mai vechi poti sa iti cumperi unul nou oricum ma gandesc ca ai haine... nu?
Depinde
daca ai deja haine ia-ti iphone
daca ai telefon bun sau ceva ce sseamana cu iphone ia-ti haine
Deci eu as face asa:
Mi-as lua un telefon mai ieftin gen SamsungStar...
Si de restul haine.