| Tili a întrebat:

Heyhee hee. ce parere aveti de blugii verzi love struck? (pentru fete ) funda la cel mai,, dragut,, raspuns happy

Răspuns Câştigător
| Aleeeecs a răspuns:

Mie únaími plac chiar foarte multlove struck chiar ii ador.pe ca am si eu o pereche si ii pot asorta cu orice.merge tinuta rock sstil cuminte. de club.etc.mie mi se par foarte simpatici.si in plus trebuie sa ne asortam cu primavara.verde cred ca este cel mai potrivit pentru acest anotimp.chiar si in celelalte.pup sper ca ti-a fost de ajutor parerea mea.si pss daca ceilalti(care nu le plac acesti blugi)nu stiu ce e moda. si in plus daca tie iti plac cumparai...nu trebuie sa faci ca altcineva(care nu ii plac)pentru ca tu ii porti nu el(asa am patit su eu si pana la urma prietenii mei au inceput sa ii adore.pup si cred ca ti-am fost de ajutor

5 răspunsuri:
| Ariannna a răspuns:

Sunt drăguţi.Am văzut că au apărut pe multe culori şi chiar se poartă.M-ar bate gândul să îmi iau şi eu o perechehee hee

| MysticWayz a răspuns:

Hey. happy
Mie personal imi plachee hee. Am si eu o pereche. Bine.eu am pe mai multe culori...am si pe turcoaz, frez, rosu. laughing
Mie mi se par foarte interesanti.hee hee

| Diiiia a răspuns:

Eu ii ador:Xadica sunt foarte draguti, cred ca am vreo 5-6 perechi de blugi verzi

| asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm a răspuns:

Buna.
consider ca mai ies din tiparul blugilor normali.Adus un plus de culoare vestimentatiei, si sunt si ff simpatici.si eu am, urmatoarea achizitie va fi de culoare rosie love struck.

| poateEU a răspuns:

Eu am mai vazut blugi verzi si la baieti...

Întrebări similare