| Maria_6260 a întrebat:

Hey:*. este ziua prietenei mele cele mai bune si nu prea stiu ce cadou sa-i iausad. funda:* cel mai bun raspuns. restul` vo0t! multumesc >; d

14 răspunsuri:
| Pufiskate a răspuns:

O geanta de sezon http://www.frogs.ro/produs/geanta-vans-bungalo-bag. Eu sunt topita dupa ea dar nu am bani sa mi-o cumpar!:(
Sau asta http://www.frogs.ro/produs/geanta-vans-driftaway.
Eu le iubesc! Bafta la cumparaturi si nu uita de flori, da?

| fotomatic a răspuns:

Cauta o fotografie cu voi doua si fa-i ceva personalizat: o cana sau o perna. Uita-te pe aici: www.epersonalizari.ro

| LaLaLea a răspuns:

Ar aprecia daca i-ai face una din acele "bratari ale prietenie" so pe langa sa ii cumperi un topwinkingsper sa-ti foloseascahappy

| allllll a răspuns:

Ai putea lua 2 lantisoare cu ''best friend'' si unul sa eu-l dai ei si unul sa-l iei tu.ai putea sa-i mai iei ceva.gen:parfum,o bluza(sau ceva dde imbracat) sau ceva gen lumanari parfumate sau un plus dragut.

| ღViS3CoLoRaT3ღ a răspuns:

Pai asta doar tuh poti stii...tuh o cunosti,infine daca ar fi ziua prietenei mele eu cred ca i-as cumpara o rochitawinking una mai lejera si colorata dar in nici un caz nu negrulaughing o rochita mai moderna.o ciocolata poatewinking milka (tuh ii stii gusturile),o floare,sau daca nu astea poti si un set de machiaj daca se machiaza normallaughing,sau poate un set din sampon, gel de dus, si balzamwinkingsucces /...big grin

| florina15 a răspuns:

Incearca sa-i iei ceva ce nu are,un lucru deosebit sau pe care si-l doreste de mult timp(un ceas de mana,bijuterii,haine, obiecte de decor, etc), iar daca chiar nu reusesti sa ii gasesti ceva fa o poza cu voi doua si pune-o in rama.Va fi cadoul perfect.

| bbubby a răspuns:

Nu stiu daca prietena ta este domnisoara ...in caz ca e ar merge foarte bine bijuterii( bratara, cercei, lantisor) sau daca nu e genu ai putea sa ii ei ceva de plus,gentuta, bluza, pantaloni, o rama in care sa pui o fotografie cu voi 2

Răspuns utilizator avertizat
| AndyBăă a răspuns:

Pai depinde cum e prietena ta daca este eleganta si activa poti sa ii iei o esarfa :///C:/Documents%20and%20Settings/ANDREEA%20SORINA/Desktop/Teme%20pt.%20scoala/esarfa-matase~15490862.jpg
Daca sunteti super cele mai bune pritene poti sa ii iei o bratara si sa iti iei si ti-e una la fel ca sa le purtati mereu:///C:/Documents%20and%20Settings/ANDREEA%20SORINA/Desktop/Teme%20pt.%20scoala/Picture-558.jpg Sper ca t-am fost de ajutor. Funda?happy

| AlexaXoXo555 a răspuns:

Mai intai afla ce si-ar dori de ziua ei afla-i gusturile, trebuie sa le stii

| Bianka98 a răspuns:

Cati ani aree?

| Mirelutzapink a răspuns:

Ai putea sa ii iei un ursuletz mare sau sa ii personalizezi un tricou /o perna /o cana pe care sa scrie voi fi prietena ta mereu.x(in loc de x numele tau) sau poate un tricouas sunt foarete multe variante poate un lantisor o pratara un inel la set kk in regula nu flori caci se ofilesc si uita de ele
sper sa ti-am fost de ajutor

| Alexuuu_3375 a răspuns:

Poti sa ii cumperi niste machiaje, un parfum, bratari sau ceva facut de tine