anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

HEy! in curand va fi ziua de nastere a sotului meu big grin Ce cadou ma sfatuiti sa-i cumpar? De haine nu are nevoie, de parfumuri nici atat, daca il intreb ce vrea spune "nimic" big grin Ma gandeam la un ceas de firma sau la un tort. Dar daca`i fac un tort, as vrea sa-i mai pun ceva pe langa...

Răspuns Câştigător
| Lavinia218 a răspuns:

Un tort, cu o sticla de sampanie si tu imbracata cu o lenjerie frumoasa si sexy happy!

6 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Pai nu te gandeai rau la un ceas de firma dar... costa ceva, timpul!
Uite o recomandare aici: http://www.cellini.ro/......061-00.php
(te sfatuiesc sa te duci la magazin reprezentanta si sa nu cumperi de pe internet ) Bafta!

| Chris88 a răspuns:

E simplu, un ceas pentru el www.ceasuribarbatesti.org si o lenjerie misto pentru tine www.lenjerie.ro :) Recomand sa incerci ceva rosu cu danteluta si ciorapei

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Buna,eu te sfatuiesc sa nu ii cumperi un ceas drept cadou,se spune ca nu e bine,te desparti,ceva de genul sad Incearca mai bine altceva de ex. o pereche de incaltari,sau organizeaza-i o petrecere surpriza,sau o bautura scumpa si buna, daca stii ca e colectionar de bauturihappy bine, acum depinde si de ce suma de bani dispuihappy

| YumiSukinanda a răspuns:

Un deodorant dar sigur i-ar placea un ceas iti garantez.sau daca nu.nu doar atat.

| Amorezatul a răspuns:

Lavinia218 are dreptate! Imbraca-te cat mai frumos pentru o seara de vis, o sticla de sampanie sau de vin rosu, chiar si lumanari! Depinde de el, ceasurile sunt ok, bilete la meci, abonament la sala de forta si tu poti sa faci fitness (sa mergeti amandoi), o carte daca ii place sa citeasca, ceva legat de masina (placute personalizate care se pun pe geam) Depinde de ce gusturi are el, oricum faza cu imbracatul sexy si provocator tine cel mai bine!

| StefyRO a răspuns:

Tortul se face neaparat la ori ce zii de nastere, nu este un cadou, tortul este ceva obisnuit zilei de nastere. Si ca, cadou eu as alege o minge de footbal, da nu una obisnuita naspa una tare originala sigur ii va placea isi va aminti de copilaria lui cand juca footbal si va avea un cadou frumos si nici nu este prea scumpa, casnicie fericita kiss