| consuelo12 a întrebat:

Hey lume! Vreau sa fac o statistica in mediu cit cheltuie o persoana pe zi si pe ce.
Cam citi bani cheltuiti in fiecare zi? De exemplu sa luam ziua de azi. Alimentul (paine, salam, lapte, etc), haina(bluza, pantaloni, geanta, pantofi...), transport, si indicati cantitatea( g, kg, l...) si pretul (lei, banuti).
Ma ajutati?

Răspuns Câştigător
| Unique a răspuns:

Buna! Statistica mea apartine si de iubitul meu, facem cumparaturile impreuna, Noi avem bani stransi .Oke.In fiecare zi ne luam ce ne trebuie. Daca astazi am facut provzii la dulciuri ca nu mai aveam, si iubitul meu si-a cumparat un lantisor de argint.Eu mi-am luat cosmetice de la Lady"s!
Oke sa facem un calcul, plus alimente luate astazi cu totul facem un calcul matematic.
1 Punga cereale
2 O rulada
3 Lantisor de argint
4 Comsetice
5 Mancare pentru frigider
6 semintele nu trebuie sa lipseasca din dulap laughing
7 O punga de Naty, napolitane
8 Lapte
9 Iaurt de fructe
10 Covrigei
11 Suc cu acid si un giusto, apa minerala
12 Casti de urechi
13 Camera pentru Psp
si mai multe in orice caz
a fost ziua cumparaturilorhee hee
Si depinde de zile, sunt zile in care mergem impreuna la suc unde cheltuim macar 20 lei pe millsake susc si prajitura
alte zile mergem la fast food unde consumam snitel la farfurie si suc
alte zile mergem la restaurant cu prietenii unde comandam mai multe depinde
Si serile iesim la plimbare la o punga de seminte si suc
La cafenea undeva, pe la bar la biliard, mai bagam la aparate, si totul este oke
Depinde de zile cand avem chef mergem la discoteca, numai cand avem chefhee heehee heenu prea mergem la disco, numai daca e ceva important
Si acum imediat urmeaza petrecerea de Haloween unde ne-am pregatit c bine, am comandat costume deja, totul este bine
Nu stiu pe zi consuma 50 lei depinde ce facem cu ei, app muncim amandoi si ne permitem, sunt banii nostri si asta e una nu?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde sh cati bani am la dispoz.
Asa cheltui estul de mult.
C-am intre 5 - 10 lei laughing
U cat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai depinde de zi, is zile in care nu cheltui nici un ban, si sunt zile in care cheltui cate 500 de lei, depinde:d. Daca fac cumparaturi serioase, haine si multe, depasesc sute de lei, iar daca imi iau doar un pachet de guma, sti si tu ca nu depasesc 2 lei. Dar, asa ca o medie...cam 5-10 lei pe zi, sa zicemthinking

Sa fi iubita`!:*:*:*