| EuTeIubescMult a întrebat:

Hey.winking...ma numesc Alice am 13 ani si as vrea sa pot purta si eu haine strimte si scurte(pantaloni scurti) fiindca e vara dar nu pot ca sunt grasutza asa zic yoo am 68 kg 1 61 m si nu pot purta am picioarele cam grasutze si burtica cam maricica

Ce as putea face ma puteti ajuta?

dau funda

plz

mersi pentru orice comentariu...winking...

bye bye

Răspuns Câştigător
| RsDeea a răspuns:

Poti practica un sport pentru a slabi sau poti purta haine negre doar ca e foarte cald si vei simti si tu asta sau porti ce doresti si nu ii asculti pe alti cand iti fac comlimente nedorite.

17 răspunsuri:
| G a răspuns:

Slabeste. fa sport mult si mananca sanatos, fara grasimi. happy
pentru burtica ajuta sa faci multe abdomene. pentru picioare sunt bune genoflexiunile + alergat si mers pe jos/cu bicicleta.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Să începi să ţi o dietă, să faci mult sport. Dacă la 13 ani începi aşa după nu o să-ţi fie bine. oricum eşti în creştere încă dar ai mult prea multe kilograme ar trebui să ai în jur de 50 51. Mergi şi fă înot, voley, mănâncă sănătos. Nu purta pantaloni scurţi şi tricouri mulate pentru că dacă eşti grasă arată urât. Slăbeşte! Baftă!

| ♥G'eorgik a răspuns:

Wow:d...eu la 14 ani am 50 kg:d

pai eu ti-as recomanda sa faci sport si sa mananci sanatos.lactate cat mai putine. dulciuri in masura foarte mica. si fata grasimi.happy
sper ca te-am ajutat:p

| Andreiuk_9260 a răspuns:

Grasuta? GRASA DE-A BINELEA. Treci si fa miscare laughing) Asta daca vrei sa ai prieten vreo-data.

| maite36 a răspuns:

Pai ai putea sa porti fuste mai largi, iar la picioare ai zis ca esti grasa ca sa para ca esti mai subtire ai putea sa porti tocuri iti subtiaza picioare.bafta

| anotherhumanbeing a răspuns:

Pai ai putea purta niste pantalonii 3 sferturi mai inchisi la culoare( subtiaza) si un tricou cu impreu destul de larg. vei parea mai slaba, si crede-ma ca tricourile mulate sunt mai incomode decat cele largiwinking

| teona989 a răspuns:

Incearca sa mananci:
prima zi legume
a doua zi fructe
a treia zi orez

| piktor a răspuns:

Eu am 1. 85 si am 68 de kilelaughing
mai da un pic jos si o sa fii okwinking

| Monikoue a răspuns:

Fa inot. ( eu fac de 2 ani jumate si am slabit foarte mult). Si daca imi permiti, pot sa-ti dau si niste sfaturi pentru mancare.
Cum ar fi: dimineata mananca fructe, un iaurt etc. nu manca paine sau sunca, omleta etc.
la pranz ai putea sa mananci ceva slab, facut din pui.
seara, manaca legume cu peste etc... cred ca ai prins ideea.
seara sau dimineata poti sa te duci la alergat in parc, sau cu bicicleta.
Nu uita sa te cantaresti in fiecare dimineata.
Eu am facut toate chestila de mai sus, si am slabit destul de repede. Problema e ca, esti la pubertate, iar de la pubertate in colo o sa-ti fie cam greu sa slabesti.
Incearca sa faci ce ti-am recomandat cat timp mai e vara. (ca sa transpiri, iar asa, se elimina ma usor toate porcariile din corp)

| rosto a răspuns:

Poti sa te imbraci si de la armani, la 70 de kg si 1. 61, cam degeaba. acum este momentul sa slabesti, nu mai tarziu. o sa se depuna din ce in ce mai mult si nu o sa le mai faci fata kilogramelor. gandeste-te cat de greu le este unora sa dea jos 5 kilograme, d-apoi 20-30 cat ar trebui sa slabesti tu sa ajungi la normal. nu zice nimeni sa nu mananci ce iti place, ca ziceai intr-o alta intrebare ca nu ai vointa, dar in loc sa mananci toata ciocolata, mananca numai o patratica, in loc sa mananci 3 bucati de sunca, mananca numai jumatate, si tot asa.nu am cum sa iti dau sfaturi in ce sa te imbraci, singurul sfat este sa slabesti happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.lucrusoarelil.blogspot.com

| ღ♥Biiån©å ♥•ღ a răspuns:

:O eu am 13 ani sh 47 de kile. dar ma rog.sh ce daca esti cam grasuta? E mai bine sa fi grasa sh mumoasa decat slabalaughing. de ex. eu vreau sa ma ingrash neaparatcrying
si sigur ca da! Poti purta ce vrei uh daca te simti bine oriunde ai fi.

:*:*
byee!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

happypai.alearga seara, practica un sport ce iti place tie happy. incearca sa mananci sanatos, dimineata un ceai, un cartof fiert, la pranz o supa de cartofi sau salavata verde, iar la cina doi cartofi fierti, un ou, o salata de castraveti si rosi, bine nu in fiecare zi happy noroc la slabit!winking

| BubuLina999 a răspuns:

Nu cred ca ai 68 de kg ...nu exagera. daca vrei sa posti aceste lucruri fara sa ti o dieta redu din portiile de mncare in fiecare zi nu manca multe dulciuri, bea apa ca este buna, consuma fructe si legume si mergi pe jos, cu bicicleta fa ceva miscare ca te va ajuta

| BubuLina999 a răspuns:

Nu cred ca ai 68 de kg ...nu exagera. daca vrei sa posti aceste lucruri fara sa ti o dieta redu din portiile de mncare in fiecare zi nu manca multe dulciuri, bea apa ca este buna, consuma fructe si legume si mergi pe jos, cu bicicleta fa ceva miscare ca te va ajuta sper ca te.am ajutat

| d33a a răspuns:

Daca porti haine largi te fac si mai grasa. poti sa iti iei pantaloni dar pana la genunchi, de exemplu...

| MissHappiness a răspuns:

Mananca mancare usoara (peste, pui; lasa porcul si vita)
nu incepe sa nu mai mananci deloc ca devii anemica
consuma multe fructe si legume dar nu in exces (pentru ca si astea iti fac rau)
poti manca dulciuri dar ffff putine ex:2-3 cubulete de cioco sau o inghetatica deoarece corpul are nevoie si de ele!
Tot ce conteaza este sa ai o alimentatie echilibrata! un alt secret cred ca este ca atunci cand mananci nu bagi in tine pana la epuizare... pur si simplu manaci... dar nu sa te saturiwinkingcand simti ca se umfla burta deja trebuie sa nu mai ramai la masawinkingsucces
aaaa si nu bea sucuri acidulate si nici nu manca multa paine (cel mult 2 feli mai mari pe zi)