Ii poti lua un ruj,un gloss de buze sau un rimel... daca se machiaza ceva machiaje sau chiar o rochita frumoasa sau o bluzita,poti si o bratarica finuta de argint sau nu neaparat,o pereche de cercei, un breloc, un parfum, alege si tu ceva din astea
Ceva de imbracat daca sti ce ii place cum ar fi un tricou sau o palarie, sau orice altceva, tu sti ce ii place
Pai...cumpara-i ceva de care stii ca are nevoie. sigur se va bucura. si ziua unei prietene de ale mele a fost...si stiam ca are nevoie de un parfum nou. asa ca i-am luat si a fost foarte fericita. incearca si tu!
Pai si eu sunt in clasa a 6 si cred ca ar trebui sa ii cumperi un parfum
O funda? Glumesc, pai nu stiu...Depinde cum este caracterul ei, daca sunteti prietene bune ii poti lua un usrsulet care sa spuna:''I love you!'' si o ciocolata
Salut sunt de odata cu tine.
Eu cred ca o rochie sau niste pantaloni frumosi foc ar merge si pe langa acelea o ciocolata sau un suc si 2-3 portocale!
Funda?
EU cand eRam in a 6-a sau a 7-a i'Am luAt unei coLege o eSaRfa siMpla pe care am deSenat emoTicoane, si un hAnorAc gRi cu roz aKm depiNde si de stiLu' ei.
4)niste baNi sa iShi cumpEre ceva dRAgutz pe plaCul ei, si o trUSa de maChiaj(un rImel, un gLos si un crEion)
5)poti sa ii iEi o cuRea drAgutza si un lAntz sau medAlion.