Cu tenisi merge perfect. poti sa o combini cu ciorapi sau colanti coloratsi este foarte IN
Merge si cu tenisi dar totusi ar trebui ceva putin mai elegant (acum nu stiu asta cred eu) iar despre fustele tutu sunt smechere rau chiar ma gandeam si eu la asta
Pai poti lua o fustita tutu cu niste balerini, opincute cu un maieu pe culoarea fustitei recomandat(albastru) o posetuta simpla dar nu tenisi ce Dumneze... daca renunti poti lua o rochita rosie sau albastra cu balerini un plic(posetuta)si o coafura decenta pentru adolescent recomandat o bluzita de panza inflorata nu foarte care poate deveni cea mai frumoasa tinuta.
Poti lua o pereche de balerini, fusta tutu eu zic sa fie neagrasi cu un maieu alb sau gri si iti poti pune in piept fundite din astea cum se poarta acum sau daca nu niste margele lungi negre dar cu tenisi e dragut dar nu prea e de banchet adica nu e nici elegant nici...
ma rog sper ca te-am ajutat
Te poti inspira de aici la cateva tinute:
http://www.misspretty.ro/produse.php?c=1&sc=2
au 3 modele de astfel de fuste in diverse combinatii
Poti purta un tricou simplu, dar ca sa atraga atentia. Apoi poti purta niste gehte inalte pe talpa subtire ( ghetele pina sub genunchi), simple.