| Deeeia a întrebat:

Hey TPU... am nevoie de mare ajutor! am un samsung galaxy s si am 30 de milioane bani de cheltuiala... ce sa fac cu ei? sa imi iau un iphone sau sa imi iau haine? cel mai buna raspuns primeste funda categoric

Răspuns Câştigător
| Ramonaaaa a răspuns:

Haine cu siguranta! Eu asta as face in locul tau pentru ca ai deja un telefon bunhappy.

7 răspunsuri:
| ombladon a răspuns:

Pai damii' mie ca eu sigur gasesc ceva bun de cumparat laughing

| Monicaツ a răspuns:

Mai bine iti cumperi haine... oricum ai un telefon bun happy

| lavinia_3755 a răspuns:

Daca iti vei lua haine iti vor ramane mici peste un timp asa ia-ti un telefon bun care sa te tina o viata. sfatul meu este sa iti iei un telefon HTC e bun si eu il am si e de nota 100000!thumbs up e doar 15 milioane si iti mai raman 15 pentru ce alt ceva mai vrei tuwinking

| ChRoM a răspuns:

Haine,pentru ca daca ai deja galaxy S nu mai are rost sa iti iei Iphone pentru ca mi se pare la fel de bun sau chiar mai bun galaxy S

| CrazyLifex17 a răspuns:

Iati haine dal draq de iphonewhistling Cu hainele te imbragi dar cu iphone?laughing te uiti la el...:p deci haine.:p

| MonicaOtaku69 a răspuns:

I-ati un iphone si daca iti mai ramane ceva de cheltuiala i-ati niste haine :Xkiss

| royou a răspuns:

Cumpara-ti un ipad...2 de preferinta! nu o sa regreti eu m-am rugat mult de parinti sa mi-l cumpere...dar a meritat