| Maria_5356 a întrebat:

Hey TPUbatting eyelashes ce faceti? Am o dilema.sad nu stiu cum sa ma imbrac de revelion! eu stau in cluj. am fost acum 2 saptamani la POLUS si nu mi-am gasit nimic care sa ma atragalaughing trebuie sa merg zilele astea poate a bagat marfa noua si reduceri thinking Ceva sugestii?batting eyelashes Pentru cea mai buna idee dau fundita :X

3 răspunsuri:
| Cherry56 a răspuns:

Comanda dp net sau du-te la alte magazine tongue

| maya_2794 a răspuns:

Hei buna! eu pentru revelion m-am gandit la o rochita tricotata sau dintr-un material mai gros, colanti negri. sau depinde daca vrei si alte culori si scapi mai usor. zic eu, decat sa iti cauti si pantaloni si bluza. sa nu uiti de lenjeria rosiebig grin
pupicei:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=31652 Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !