| adela1626 a întrebat:

eu am strans de sarbatori niste bani, m-am gandit sa imi i-au cu acestia o tableta(Samsung galaxy tab 2 sau ceva in gen), dar apoi m-am gandit si la varianta sa merg intr-o zi la mall cu banii si sa imi cumpar tot ce vreau(in limita banilor).Voi ce ati alege? Fara badjocura sau raspunsuri stupide. Multumesc, anticipat.

7 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Banii trebuie cheltuiti cu cap.Nu-ti permiti sa cumperi ce iti trece prin minte intr-un anume moment.Nu te alegi cu nimic..Cumpara ce trebuie.Eu as opta pentru o tableta si o ciocolata, daca mai raman ceva banuti.

| adela1626 explică (pentru mira):

Cand m-am referit la''sa imi cumpar tot ce vreau'' ma refeream de ex. la o fusta care imi place, o pereche de blugi, un parfum etc.

| Adelina004 a răspuns:

Eu sa fiu in locul tau asi alege mall-ul deoarece tableta se poate strica foarte repede, asa ca mai degraba mergi in mall si ai ce alege de acolo. Tableta este doar o fita.winking

| DyannaDya a răspuns:

Eu as alege mall-ul deoarece de tableta te cam plictisesti uneori, daca iti cumperi haine mai noi sau incalatminte te simti mai bine, in plus iti poti cumpara ceva la moda, ceva dragut, ceva ce iti place.Nu trebuie sa iti cheltui toti bani pe haine, poti economisi o parte din ei si dupa mai strangi cativa banuti si iti cumperi si tableta. Daca vrei, daca nu, cheltuie toti bani la mall laughing.

| Troll99 a răspuns:

Eu mi-am luat de pe evomag http://bit.ly/105XBqt foarte multumit sunt, Tableta Samsung Galaxy Tab2 P5100, ce pacat ca nu am mai asteptat acum e si la reducere.

| dariti a răspuns:

Tableta happy

| jiawen2013 a răspuns:

Eu as zice sa mergi la mall.Cu tableta nu poti sa te imbraci.