E drăguț că vrei să-ți faci o colecție, dar deocamdată nu ai ce face dacă părinții nu doresc să cheltuie banii pe așa ceva (este un moft) și preferă să dea banii pe ceva folositor.
Când vei avea banii tăi, vei fi liberă să-ți faci ce colecție vrei.
Plus că 15 păpuși reprezintă deja o colecție...
Intotdeauna va fi cineva care va avea mai multe lucruri decat tine. Asta este un adevar pentru 99% din populatie. In momentul in care accepti lucrul asta, vei reusi sa te bucuri mai mult de ceea ce ai.
In al doilea rand, nu ii poti convinge pe parintii tai sa iti ia atatea papusi. Ei castiga banii si ei decid cum sa ii imparata. Probabil motivul pentru care nu ti-au luat mai multe papusi este pentru ca pur si simplu nu au atatia bani cat mama fetei de pe youtube. Unii parinti castiga mai mult, altii mai putin. In functie de ce isi permit, vor lua copiilor diverse lucruri.
Eu am un baiat din Monster High si pe Frankie si Draculaura, dar doua dintre ele le-am luat la pret de una. Dar nu sunt din alea cum vezi mereu, adica sunt normale, nu li se misca mainile si picioarele de la incheieturi...stii tu. As vrea una din aia desi am 13 ani, si invat bine pentru scoala dar imi plac papusile astea, si as vrea una din aia pentru o mini colectie, dar mie nu vreau sa imi cumpere... Da-mi una din ale tale )
KittyCats întreabă:
parissoniastefania întreabă: