| simonabuburuza44 a întrebat:

Eu mi-am facut o lista de rechizite dar vreau sa vad si lista voastra cine va scrie un lucru pe care eu nu l-am scris primeste

Răspuns Câştigător
| mihaelaic a răspuns:

Când am citit întrebarea ta, mi-a tresărit puţin inima, amintindu-mi de anii când eram atât de entuziasmată înaintea şcolii! Îmi cumpăra mama tot ce aveam nevoie şi le făcea teancuri, teancuri. Teancuri de caiete goale, gândeşte-te! Îmi venea să sar pe ele şi să le scriu pe toate, chiar în acel moment, eram euforică. Acum însă... probabil îmi voi cumpăra 2-3 caiete studenţeşti pentru materiile mai importante şi în rest caiete mici. Şi pix am... Lista ar fi următoarea:
1) caiete (mari şi mici);
2) pixuri, stilou (cu rezerve), creion, creioane colorate;
3) etichete şi coperte sau foi de învelit manualele;
4) semne de carte colorate, care să îţi dinamizeze şi să îţi îndulcească învăţatul;
5) trusă de geometrie;
6) mult entuziasm pentru un nou an şcolar!

3 răspunsuri:
| CălinPL a răspuns:

Caiete,manuale,pixuri,rezerve,stilouri,majoritatea me-am luat.

| AlexutzaAlee12 a răspuns:

Caiete dictando, caiete stundentesti, caiete de biologie, caiete de muzica, caiete de geografie, penar, pixuri, stilouri, rigla, creioane, acuarele, pensoane, bloc de desen, coperti, lipici, scoci, agrafe de birou, foarfec, etichete scolare, picuri, corectoare...toc de hartii

| mala3a a răspuns:

Caiete,pixuri,invelitori pentru caiete si manuale, creion simplu, radiera, compas, ascutitoare si cam atit:*