| AdrienWH a întrebat:

Recent am descoperit un site numit AliExpress...Pe acel site am gasit un telefon Samsung Galaxy A9 la un pret foarte foarte convenabil.Dar la fiecare telefon de pe site in numele acestuia apare cuvantul,,original".Nu vi se pare cam dubios?
Eu stiu ca trebuia sa apara doar numele telefonului fara cuvantul,, original" dar in fine.A comandat cineva de pe acest site? Este de incredere?

4 răspunsuri:
| n1445 a răspuns:

Te sperie cuvantul original? Pai iti plac fake-urile? laughing
Recomand Emag.

| itwentbad a răspuns:

Acela este un site de chinezi. Unele reviewri arata ca produsele sunt originale, dar astepti cam 30~ de zile pana sa ajunga. Am intrat si eu pe acel site, intr-adevar sunt preturi incredibile, dar nu as cumpara un produs mai scump de 50 de Lei de acolo.

| 6Anonim9 a răspuns:

Ia-ti frate de pe eMAG daca vrei ceva de calitate. Site-ul ala l-ai gasit pe Facebook, nu? laughing Am vazut si eu prostia aia, si are un motto "Inceteaza sa cumperi scump" sau geva de genu'. E o porcarie. Inainte sa dai pe link arata tot felul de produse care sunt imposibile. Smartwatch 12lei, casti audio 6lei. Wtf?

| Violleta2022 a răspuns:

Site-ule ste de incredere, eu comand de ani de zile, baiul este ca trebuie sa achiti: transportul produsului lui aliexpress, iar la intrarea in Romania, platesti taxe vamale de import si TVA-ul de 20%, la tot ce este peste $100.