Eu una folosesc numai Vanderbilt pe care il primesc direct din parfumerie de afara alaturi de Chanson d'Eau, dar Chanson'urile de obicei le vand
Eu folosesc de trei ani acelasi parfum(nu cumpara niciodata apa de parfum, nu persista atata timp cat iti doresti) care se numeste Opium si mai am unul de la Givenchy.Bafta!
Mai nou mi-am luat : Far Away de la Avon, folosesc si Purblanca , Little Black Dress Acum depinde si de pretul la care vrei sa le ei bineinteles;; ); Gucci Rouje , D&G, Armani... Km astea imi plac mie. Sper ca ti'am fost de ajutor
Ai grija de tine :*:X
Iti recomand parfumuri fragonard sau club parfum france daca ai rabdare o 2 saptamani (si esti din bucuresti) voi primi o valiza cu esantioane de la clubparfum si iti vei putea alege parfumul eu mi-am luat 2 parfumuri de la ei si daca dau pe un tricou miroase 3 zile idul meu de mess este umfrider93
Daca iti plac parfumurile dulci ai putea incerca nina ricii in forma de mar, calvin klein - euforia, black xs... cele de la dior sunt foarte bune.dolce gabbana light este putin mai fresh.
Incearca Baccarat Rouge 540. Un parfum care persista foarte mult. Poti gasi o alternativa ieftina aici https://replique.ro/produs/parfum-baccarat-rouge-540-100ml/
Aianna3 întreabă:
3Paharel1alex2 întreabă: