| Andra00009 a întrebat:

Hibig grin a fost ziua mea de nastere si am strans 2000 de leihappy ce as putea sa`mi cumpar? (haine, pantofi) imi puteti da niste linkuri?batting eyelashes

8 răspunsuri:
| stefaniaa116 a răspuns:

La multi ani!

Ar fi bine sa nu ii dai pe toti pe hainute. Cumpara ceva sa iti ramana, opreste ceva banuti pentru zile negre.

Hainute dragute si ieftine gasesti pe: www.misspretty.ro

| Simona a răspuns:

Eu zic sa nu ii cheltuiesti asa aiurea pe chestii...mai bine strangi acolo sa ai banii tai la nevoie... ce zici?

| Miha a răspuns:

Pai in primul rand La Multi Ani!
In al doilea rand ia-ti o jumatate de bani la hainute sau mai putin si restul pastreazai pentru ''zile negre''. Cumparati ce-ti place si ce ai nevoie.Bafta:*

| Mar a răspuns:

Wtf! esti ata t de norocoasa sa primesti de zi de nastere bani de la toata lumea! 2000 de lei wow.asa deci.in primul rand la multi ani. poti sa iti iei tot ce ai tu nevoie(de exemlpu blugi pantofi geanta sau ce ai nevoie). ceva de infrumusetare (o placa, ori un odulator, ori un epilator etc). un laptiop daca nu ai de ce nu :d niste accesorii, poate un telefon, mai stiu niste carti. ori niste role o bicicleta ceva, un webcam sau un microfon daca nu ai. un mp4 din ala performant etc.sunt multe chestii. ti-am dat niste idei de ce sa iti cumperi.sa sa le stapanesti sanatoasawinking

| gya_8439 a răspuns:

La muti ani! si iti poti lua o groazabig grin hainutze big grin o placa care si onduleaza, cosmetice etcbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un laptop. Sau mai multe chestii mai micute, gen iti "updatezi" epilatorul, iti iei o placa misto, etc. Eu zic daca tot ai reusit sa strangi atat sa nu ii cheltuiesti aiurea pe niste haine care peste o luna nu o sa-ti mai placa sau nu o sa mai fie la moda.

| GatitulMiresei a răspuns:

Se apropie banchetul, asa ca te poti gandi la o tinuta de ocazie.
Idei: http://www.gatitul-miresei.ro/cauta-rochie-ocazie/;;;;;;;;;;;;; pana-la-genunchi:2;;
Pantofi: http://www.gatitul-miresei.ro/cauta-pantofi-ocazie/;