Îţi recomand o placă de păr de pe site-ul eMAG, aici sunt cele mai mici preţuri si beneficiezi şi de o livrare gratuită.
Buna
pai...
Sti ca e un mare risc sa folosesti una arde parul... Decat sa o ti in casa fiinduti frica sa o mai folosesti ca cine stie ce mai bine nu
dar de ce vrei sa ai parul drept?! si eu il am drept si uneori vreau mai ondulat fiecare vrea ce n-are
dar daca ai bani de aruncat poti sa o iei numai sa vezi cum este daca nu mai bine du-te la o pizza si gata
Succes!
Moaaaa:O
da ce stie sa faca d banii astia?
indreapta singura?
respect respect dar totusi... e Romania soro. O duci chiar asa bine? daca da te stept sa virezi si l mine in cont ceva banuti
RO34234...
Buna Adyna da si eu am aceeasi placa si o ador merita sa o cumperi daca iti place :* pup dolce sper ca te-am ajutat funda?
Eu am de la Philips, e foarte buna
am vazut odata o oferta la o placa de par, era foarte tare, o buna achizitie in adevaratul sens al cuvantului, si era 200 si ceva de lei
eu zic sa nu te avanti la 300 de lei, ca nu se merita, parerea mea
Nu stiu. totusi.sunt 300 lei.. mai poti cauta si alte modele mai ieftine. si chiar bune! a mea e Elton. si indreptatul ma tine vreo 2-3 zile. acum depinde si de par. Bafta!