| Ramiiiiii a întrebat:

Hi TPUlove struck
Ce caou i-as putea facce tataluimeu d ziua lui?big grin
Implineste varsta de 43 de anihappy
Dau Fundalove struck

Răspuns Câştigător
| AdeeLinee a răspuns:

Buna!
In primul rand... La multi ani! Multa fericire, sanatate, prosperitate si implinirea tuturor dorintelor!
Am niste idei care iti pot fi de folos:*
Ai putea cumpara un parfum rafinat, niste haine(daca ii lipseste ceva din garderoba), un DVD cu filmul preferat, niste obiecte decorative pentru masina(daca sti ca tine mult la masina lui) sau mai bine ii poti organiza o petrecere la care ii inviti prietenii sau daca este o fire mai linistita ii poti pregati o cina in familie.De exemplu ii poti lua orice cadou doresti si consideri ca ii va placea, si il inmanezi insotit de ceva facut de tine, manual cum ar fi o rama in care sa fie fotografia voastra, un desen mai deosebit sau orice altceva.Sunt sigura ca va fi impresionat si va aprecia gestul. Sper ca te-am ajutat. Te pup si inca o data La multi ani!

4 răspunsuri:
| MasterKing a răspuns:

Daca fumeaza. i-ai o scrumiera din aia amuzanta.big grin
sau un port de tigari din ala smecher.big grin
si daca nu. sunt multe chestii :tablouri cu "cel mai bun tata" sau cani si chestii din astea.big grin
succes big grin
funda?big grin

| zeenath a răspuns:

La multi ani! Ti-as propune un cadou inedit!;) O sticla de vin sau sampanie personalizata, pictural si cu mesaj ales de tine!;) mai multe modele la cele mai mici preturi gasesti pe www.angelahaq.blogspot.com Sper ca ti-a fost de folos coment-ul meu!;) All the best!

| ?Name? a răspuns:

Eu i-am luat lui tata un sampon si o de aia de barbierit

| Sanda_9234 a răspuns:

I-ai putea cumpara un parfum...