| xCăpşunici a întrebat:

xRaspberry intreabă : Cum stau trează peste noapte. Fără energizante, cafea sau cola. Multumesc. Fundă si vot.=) Si o vizită pe cont ( dacă nu stiiati o vizită pe cont iti dă puncte )

Răspuns Câştigător
| TheLostAir a răspuns:

De preferat sa stai pe intuneric.Cand ti-se face somn deschizi lumina te uiti la bec, inchizi lumina si s-a dus tot somniculhappyFundisa?

16 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Asdasdss raspunde: Te culci in ziua aceea pana pe la 12:00 sau 13:00 si stai toata ziua in casa sa nu consumi energia.

| cotcodac4 a răspuns:

N-ai cum. crede-ma ca eu am avut 2 ani cand nuaptea stateam treaz si ziua dormeam "lucram" de nuapte in oras.nu puteam fara sucuri, tras si cafele multe pe nuapte

| Gumitzza5 a răspuns:

Te plimbi prin camera, te uiti la un film o comedie cv sa razi incontinu,vorbeste cu cineva la tel pana dimineata, radeti glumiti, povestitilaughing. Danseazalaughing si daca vezi ca adormi dati cu ceva in capthinking

| fanporsche a răspuns:

Mergi sambata noapte la un chef, dar sa fie ca lumea, si iti garantez ca vei fi treaza fara energizante, cafea sau cola.

| conundrum a răspuns:

Joaca Dota happy

| ZvT a răspuns:

Cu muzica la maxim şi geamurile deschise. Acu bagă fundă, vot şi vizită.

| xCăpşunici explică (pentru ZvT):

Hei, hei. Vezi cum vorbesti, funda ti-o dau eu. După cum am promis. Nu fi obraznic că nu pupi!

| HaineDeVis a răspuns:

Te poti uita pe situl nostru si i ti trece somnicul! :) www.hainedevis.ro E o gluma, sper sa nu te superi, somn usor :)

| mihaitza232 a răspuns:

Nu inchizi ochilaughing

| wanted112007 a răspuns:

Iti pui casti si dai la maxim... uitate la un film, serial etc...vb cu cineva pe mess sau facebook

| NRH a răspuns:

Mananci ciocolata. Sau pur si simplu dormi ziua si numa`i ai somn noaptea...

| xCăpşunici explică (pentru NRH):

Ciocolata ajută?

| NRH a răspuns (pentru xCăpşunici):

Bine'n'teles, deoarece contine cofeina si nu te lasa sa dormi. Eu cand mananc ciocolata seara nu pot dormii.

| GabyVIP a răspuns:

Nu e bine sa faci asta pentur ca iti dai bioritmul peste cap!

| boogey69 a răspuns:

Exista o tactica folosita de persoanele ce calatoresc mult cu avionul, pentru a evita "jet lag-ul", sau cel putin a il "amortiza". pentru a se adapta mai bine noii ore, nu mananca nimic ziua respectiva (eventual doar beau, dar nu cafea, ceai tare sau alte excitante). apoi, dupa un zbor de ~12 ore, iau o masa... moderat de bogata. aceasta masa va deveni noua lor cina, dupa ea li se va face somn (nu-i asa ca ti se face somn dupa o masa bogata?), si cam in o ora asa se culca (nu e bine sa te culci cu stomacul foarte plin, te trezesti repede si nu la fel de odihnit).
in concluzie: nu mananci, bei doar apa, eventual ceai de fructe. fara zahar, pentru ca si ala da somnolenta (pentru ca se consuma repede).

| Tupsipus a răspuns:

Sa te culci la 7 seaara te trezesti la 9 seara si pana pe la 3, 4 nu mai dormi