De preferat sa stai pe intuneric.Cand ti-se face somn deschizi lumina te uiti la bec, inchizi lumina si s-a dus tot somniculFundisa?
Asdasdss raspunde: Te culci in ziua aceea pana pe la 12:00 sau 13:00 si stai toata ziua in casa sa nu consumi energia.
N-ai cum. crede-ma ca eu am avut 2 ani cand nuaptea stateam treaz si ziua dormeam "lucram" de nuapte in oras.nu puteam fara sucuri, tras si cafele multe pe nuapte
Te plimbi prin camera, te uiti la un film o comedie cv sa razi incontinu,vorbeste cu cineva la tel pana dimineata, radeti glumiti, povestiti. Danseaza si daca vezi ca adormi dati cu ceva in cap
Mergi sambata noapte la un chef, dar sa fie ca lumea, si iti garantez ca vei fi treaza fara energizante, cafea sau cola.
Hei, hei. Vezi cum vorbesti, funda ti-o dau eu. După cum am promis. Nu fi obraznic că nu pupi!
Te poti uita pe situl nostru si i ti trece somnicul! :) www.hainedevis.ro E o gluma, sper sa nu te superi, somn usor :)
Iti pui casti si dai la maxim... uitate la un film, serial etc...vb cu cineva pe mess sau facebook
Ciocolata ajută?
Bine'n'teles, deoarece contine cofeina si nu te lasa sa dormi. Eu cand mananc ciocolata seara nu pot dormii.
Exista o tactica folosita de persoanele ce calatoresc mult cu avionul, pentru a evita "jet lag-ul", sau cel putin a il "amortiza". pentru a se adapta mai bine noii ore, nu mananca nimic ziua respectiva (eventual doar beau, dar nu cafea, ceai tare sau alte excitante). apoi, dupa un zbor de ~12 ore, iau o masa... moderat de bogata. aceasta masa va deveni noua lor cina, dupa ea li se va face somn (nu-i asa ca ti se face somn dupa o masa bogata?), si cam in o ora asa se culca (nu e bine sa te culci cu stomacul foarte plin, te trezesti repede si nu la fel de odihnit).
in concluzie: nu mananci, bei doar apa, eventual ceai de fructe. fara zahar, pentru ca si ala da somnolenta (pentru ca se consuma repede).
Sa te culci la 7 seaara te trezesti la 9 seara si pana pe la 3, 4 nu mai dormi