| CookieDiamond a întrebat:

Hi! Voi ce ati alege : o pereche de Ugg-uri sau Converse all star thinking
Si de ce?!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
35 răspunsuri:
| MrBeanTeddyBear a răspuns:

Converse all star
1.ugg-urile nu imi plac cum arata, parca esti ursuletz.
2.Nu sunt stilul acela eu sunt stil sport si aceea mi se potricvesc muult mai bine

| Parmalat a răspuns:

Si mie imi plac Ugii :X

| pwp a răspuns:

Ugg love struck

| QuadruplePersonality a răspuns:

UGG originale happy. Pur si simplu pentru ca se apropie iarna.

| Helăăău a răspuns:

Pai ugg-urile sunt un fel de ghetute de iarna, nu seamana cu conversele big grin sunt mai simpatice ugg-urile big grin

| Bacteriuță a răspuns:

Conversele. pentru că ugg strică (,) coloana cică, din cauza tălpii care se lasă într-o parte. plus că toată lumea poartă ugg, de acum e sâcâitor.
conversele sunt, vor fi și pot fi pe f multe modele, sunt mai comode, și uneori mai ieftine. happy

| ChristineW a răspuns:

@UBYTHA
Si in Converse te uzi. Nu cred ca ai UGG si daca ai nu originale. Sunt super calduroase si comode. Nu sunt bune iarna la noi pentru ca sunt din Australia unde este mai cald.
Ciar daca Converse se rup dupa ceva timp ( vorbesc de originali, nu de pe la Leonardo sau nu mai stiu ce porcarie de magazin, si ceva timp inseamna 1luna, doua ), tot Converse as alege.
Dar asta nu inseamna ca UGG nu sunt bune. Eu am originale si merita toti banii.

| ♥ŤяiŁµℓiŁµ ČяØĊ○Điℓµ♥ a răspuns:

Tinand cont ca vine iarna, cele mai potrivite sunt Ugg-urile.
http://www.uggshop.ro/
Cateva modele de unde te poti inspira, in alegerea perechii perfecte :).

| Ana a răspuns:

Ugg, sunt mai dragute

| Mary496 a răspuns:

Converse deoarece Ugg-urile sunt incomode(cel putin pentru mine). Chiar daca difera putin pretul, se zice ca "Dai un ban si stai in fata".

| cheapandchicshop a răspuns:

Buna,

Converse All Star diferite modele si culori gasesti la Cheap and Chic Shop. Preturi incepand cu 65 Ron. Transport Gratuit prin Curier Rapid.

Mai multe detalii pe http://www.cheapandchicshop.com/......http?/

Va asteptam!

| Maryabaii a răspuns:

Grea intrebare. mi-as lua o pereche de Ugg toamna si mi-as comanda de pe net converse primavara. Mi-am luat Ugg cu 200lei Marti si sunt foarte calduroase. Converse arata superb si vara in vacanta (sau sa ai multe perechi si sa le schimbi in fiecare zi)se pot face niste poze cu ei absolut minunate.

| Lαααα a răspuns:

UGGlove struck Sunt superba si comode... le port incontinuu`love struck

| тøхх a răspuns:

Thm` :X Converse All star

| BabyDoll a răspuns:

Ugg love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am de amandoua cate 6 perechi dar...Converse le port cel mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ugg sunt foarte dragute:X insa din cauza talpi ii poti strica coloana plus ca daca mai ai platfus sau orice alt ceva e si mai rau. insa converse stau mai fxe pe picior si merg in mule combinatiiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai. eu am deja niste tenisi superbi de la Converselove struck si acum e normal sa vreau si Ugg-uri nu?

Aa. nici macar in Famous Brands-ul din Vitan nu o sa gasiti ceva original. Inainte sa va complicati cu certificate sau mai stiu eu ce uitati-va in interiorul cizmelor. daca scrie "Made in China" e clar ca nu sunt originale pentru ca doar cele din Australia au toate proprietatile alea. ca de-aia zic toti astia care aduc imitatii bune ca "sunt aduse din Australia!". eu nu-s adepta fake-urilor dar prefer sa dau 200 de lei sau mai putin pe niste facaturi decat sa dau in mall 800. si sa traiesc cu impresia ca sunt din mall deci sunt din Australia.asta e doar in mintea noastra... si sa nu va fie rusine in magazin daca se uita vreo stramba la voi ca va uitati la pret sau etichete pentru ca se uita constiente de marfa pe care o vand. la mine s-a uitat ciudat si i-am zis un singur cuvant, dupa care nici nu a mai avut tupeu sa se uite la mine: "CHINA!".

Succes si curaj pentru ca nu aveti de cine sa va fie rusine pe banii vostrii! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol...normal ca ugg...
sunt super la moda si calduroase.tongue sunt suuuuper tari... le ubeee mult:X:X:X

| Akid a răspuns:

Ugg
=p~
pentru ca sunt comode
bine
de ca si converse all sar sunt la fel de comozi
dar
nu stiu
asa mi se par mie mai interesante ugg`urile
happy
tu ce ai alege?

| Kenny a răspuns:

Converse All star fara nicio indoiala. Pentru ca ador conversii si pentru ca sunt superbi, confortabili si arata grozav. love struck
Ugg`urile nu mi se par cine stie ce, de fapt nu'mi plac deloc straight face N-as da atatia bani pe ele. laughing Pot sa`mi iau niste cizme elegante si dragute cu mult mai putini bani pe care sa le port toata iarna, in schimb conversii ii pot purta toamna, si vara, si primavara... day dreaming

| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

Converse... pur si simplu imi plac la nebunie, sunt comozi, si se potrivesc aproape tuturor stilurilor de imbracaminte ( evident daca stii sa le combini ). Ugg-urile sunt cele mai intalnite la majoritatea fetelor in timp ce niste converse draguti, asortati si personalizati sunt potriviti pentru ati dezvalui propiul caracter.winking

| TdsdfcelMaiStupid a răspuns:

Ugg big grin

| Kiyy a răspuns:

Converse all star :X :X love struck muuuult mai dragute

| marui08 a răspuns:

Ugg-uri, parerea mea:d desi tenesii ii adorlove struck
Dar la UGG cred ca sunt mai multe modele, nu ca la tenesi nu ar fi, dar totusi:d
Parca n-as putea sa decidblushing
:p

| Ollykaa a răspuns:

Eu as alege ugg`uri. dar nu am gasit sa fie mai ieftine de 200 de leibig grin

| r2d2 a răspuns:

UGG! Pentru ca vine iarna si tin de cald + ca sunt foarte chic si la moda ^-^ si pot fi purtate oricand si cu orice!