| serioousfresh a întrebat:

Hmm...care ar fi top 10 lucruri care nu ar lipsii din garderoba ta:?

Răspuns Câştigător
| russiangirl_2817 a răspuns:

Conversii, cizme ugg, esarfe cu modele traznite, gecile din piele, gentile xxl, blugi de toate culorile, camasutele acelea gen caw girl in carouri, ochelari de soare, vestele de blugi si hanoracele cu modele!(sper ca sunt 10)
P. S. nu in ordinea asta.

10 răspunsuri:
| zanesiprintese a răspuns:

Blugi, tricouri, maiouri, adidasi, rochii, fuste, pantofi, chiloti sutiene sosete

| cornculapte a răspuns:

Blugii, geaca de piele albastra, sandalele romane, puloverul roz cu Mickey&Minnie Mouse, maieul simplu (alb sau albastru), tenisii, colantii gri-violet, cizmele ugg, geanta mare de piele neagra (in care incape orice) si esarfa colorata.
Vreau sa le aud pe ale tale. big grin

@zanesiprintese, mai general nici nu puteai zice. Bine ca nu ai scris o enciclopedie a articolelor de imbracaminte posibile.

| Roxii a răspuns:

Blugi, colanti negrii sau mov, tricouri, maieuri, fuste, bascheti, pankeri, lenjerie, sosete si sandale

| iuliaoprea a răspuns:

Spray de guralaughing E mereu in buzunarul unei haine din garderoba mea. Puloverul de la Calliope, blugii si pantalonii eleganti, un tricoul elegant sau sport, contrasturile dintre culorile complementare, sutienul fara burete, tanga, sosetute fine si sosete scurte.

| zanesiprintese a răspuns:

@cornculapte, bine ca esti tu destept/a. ma lasi?! Fiecare scrie ce intelegehappy, poate ca am inteles gresit... ai vreo problema?!

| NicoLLe_5415 a răspuns:

Pai... ochelari de soare, accesorii tranznite, tricouri mov sau alb, blugi, vesta gri, tenesii, camasi colorate, boxeri, esarfe.:*

| babyliciousss a răspuns:

Hmmm:
1. O rochita sweet, colorata
2. o pereche de blugi cu turul lasat
3. un maieu lejer cu o fata pictata
4. o jacheta scurta din piele
5. o pereche de pantofi cu toc de 10-12 cm
6. O geanta incapatoare
7.Chilotsi si sutiene sexy
8. O fusta ff scurta sexy
9. un tricou sexyhappy

Răspuns utilizator avertizat
| Gentiana a răspuns:

Pai:
Pantalonii(blugii, velurii etc)
Bluzele
Tricourile
Fuste
Rochii
Pantofi
Lenjerie intima(chilori, maiouri, sosete etc)
...acum nu mai stiu

| eu.;] a răspuns:

Conversi, esarfe, tricouri colorate si funky, bratari, camasa in carouri, blugi colorati, genti cu imprimeuri, ochelari de soare stil aviator sau rayfarers...
fundita? multumesc:*