anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Http://elfyco.ro/osc/index.php?cPath=27&sort=4a&page=2 doar 5 lei o pereche de cercei de argint?:-? A cumparat cineva de aici?

12 răspunsuri:
| airlove a răspuns:

Cred ca e o inselatorie deoarece 5 lei --- argint!

| miauu a răspuns:

Nu cred ca sunt de argint

| ?????Georgiana????? a răspuns:

Depinde de gramaj si in plus argintul nu e chiar asa scump...thinking

| ancalazar a răspuns:

Mai, eu nu prea am incredere in ce se vinde pe net.Cred si eu ca e o inselatorie dar nu pentru ca nu ar fi de argint, s-ar putea sa fie, dar ...cat platesti tu faptul ca ti se livreaza acasa? cred ca mai bine de 200~300 de mii.

| miauu a răspuns:

ATENTIE! Comanda minima este de 70. 00RON!
laughing
deci e clar

| Brigitta a răspuns:

Fosta mea colega de clasa si-a cumparat de toate de pe acest site, bratara, cercei etc. happy
Cercelusii aia la 5 ron sunt f mici de aceea sunt asa ieftini.
Daca observi arata gramajul. 1 gram e f putintel big grin

Răspuns utilizator avertizat
| DiannaDi a răspuns:

Sincer e posibil sa fie de argint, dar in cazul asta, cerceii banuiesc, ca sunt minusculi.
sau ar mai fi o varianta. probabil nu poti comanda doar o singura pereche.ci trebuie sa faci comanda de o anumita suma.happy

| cristinaalmasi a răspuns:

Sa stii ca sunt din argint.azi am primit comanda si sunt foarte multumita. e cel mai ieftin magazin virtual cu bijuterii din argint.am cumparat an valoare de 100 roni doua inele foarte faine, si o pereche de cercei mari.pluc cercelutii aceia mici la 4. 7roni, si sunt foarte draguti.se potrivesc pentru a doua gaura la ureche.pe cuvant.

| gabitzzzaaa a răspuns:

Nu e o inselatorie...eu am cumparat mereu de acolo si sunt din argint si sunt foarte frumoase aproape in fiecare luna imi cumpar cate ceva! va asigur ca sunt din argint!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La Ara Fasion gasiti modele de bijuterii din argint deosebite la preturi convenabile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hey...eu am cumparat cerceii dp adresa asta...st din argint si sunt foarte frumosi.cumparati cu incredere:*