TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Shopping
naaki887
în 26 Martie 2016 | naaki887 a întrebat:

Https://www.watchshop.ro/ceasuri-barbatesti/casio/sport- mtp-1374d-1avdf/ sau http://www.elefant.ro/......55-22.html

Utilizator
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Logare cu email şi parolă
Creare de cont nou
Logare cu Facebook
0
Raportează Evaluează
Evaluează întrebarea fără a răspunde
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total.
Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Întrebări similare
  • cocolino01
    trimisă pe 21 Martie 2015

cocolino01 întreabă:

Vreau sa- mi cumpar un ceas Casual- clasic/casual- sport si nu ma pot hotara ce model sa aleg:)) Am aici 4 modele care m- ar interesa: 1)https://www.watchshop.ro/ceasuri- barbatesti/casio/sport-...? (mai mult)
    1 răspuns
  • micutulajutor
    trimisă pe 28 Noiembrie 2016

micutulajutor întreabă:

Credeti ca acest ceas http://www.elefant.ro/fashion/accesorii/ceasuri/quartz/ceas-daniel-klein-viiiviviiiiiviiiiviiivviiiiiv-argintiu-344045-22.html este potrivit pentru un cadou de majorat?
    0 răspunsuri
  • rrrrares33
    trimisă pe 2 Noiembrie 2015

rrrrares33 întreabă:

doresc sa va intreb ce ceas mi- ati recomanda pentru utilizare de zi cu zi, un ceas care sa se potriveasca cu cat mai multe obiecte vestimentare si sa fei elegant din urmatoarea lista sau ...? (mai mult)
    1 răspuns
  • anonim_4396
    trimisă pe 21 Septembrie 2015

anonim_4396 întreabă:

Ce parere aveti de acest ceas? http://www.elefant.ro/fashion/accesorii/ceasuri/quartz/ceas-stahlbergh-harstad-iiiviiiivii-maro-inchis-240962-70.html Sau ceas as putea cumpara pana in 500 RON?
    4 răspunsuri
  • Hieer
    trimisă pe 27 Iulie 2015

Hieer întreabă:

Bună, Stiți ceva site- uri cu ceasuri similare ca acesta sau măcar cu brățara la fel? Mulțumesc!:) http://www.elefant.ro/fashion/accesorii/ceasuri/quartz/ceas- cluse- pavane- cliviiiiiiiiii-...? (mai mult)
    1 răspuns
Zelist Monitor
Întrebări recente
  • Zapada890
    trimisă pe 6 Mai

Zapada890 întreabă:

Bună lume, dacă eu am comandat 1 bax de strongbow și n- am bifat la sfârșit de comandă ca "declar ca am 18 ani" curierul o sa imi dea coletul? Tin sa menționez ca curierul ma stie de o grămadă...? (mai mult)
    2 răspunsuri
  • Elena291194
    trimisă pe 6 Mai

Elena291194 întreabă:

Buna, vreau sa cumpăr 20- 30 de saci cu haine SH dintr- un depozit din Arad, eu stau in jud.Neamt. Îmi puteți recomanda un mijloc de transport, știu că fan curier nu accepta decât cutii. Am mai...? (mai mult)
    3 răspunsuri
  • Onutzaliviutza
    trimisă pe 5 Mai

Onutzaliviutza întreabă:

Buna TPU. Sunt persoane din Suceava care stiu în Suceava sau site-uri online unde gasesc geaca de dama, imitatie piele cu fermoar intr-o parte? Multumesc. Dau Funda
    4 răspunsuri
  • Puffs
    trimisă pe 5 Mai

Puffs întreabă:

Dacă am făcut o comandă pe Temu, și azi am primit coletul ( comanda a fost expediată la destinație, adresa de acasă prin curier, dar ATENȚIE! Comanda am primit- o în 2 colete diferite! )...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Cele mai vizionate întrebări
  • Ade4ever2389
    trimisă pe 18 Ianuarie

Ade4ever2389 întreabă:

Buna. Mi-am dat acum o saptamana o comanda pe Shein si imi arata "FRA, Sosirea aeroportului de destinație". Ce inseamna? Nu am gasit nicaieri.
    10 răspunsuri
  • jonnybaiatbun69
    trimisă pe 9 Aprilie

jonnybaiatbun69 întreabă:

Care e cea mai buna bere din Romania?
    17 răspunsuri
  • Anonimhack35
    trimisă pe 1 August

Anonimhack35 întreabă:

Bună! Astăzi am comandat ceva pe de aboutyou iar la câteva ore am intrat pe aplicație și am verificat comanda și arată ca status "retrasă", "livrare anulată" fără ca eu să fac ceva, specific...? (mai mult)
    27 răspunsuri
  • anonim_4396
    trimisă pe 26 Iulie

anonim_4396 întreabă:

A încercat cineva antifoane interne de genul:? https://images.app.goo.gl/zL5zsYfwny7p5Wvm9 Se găsesc în toate farmaciile? Cât de eficiente sunt?
    3 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Categorii
  • 651.320 Adolescenţi
  • 55.284 Afaceri & Financiar
  • 22.841 Artă şi Cultură
  • 72.181 Auto & Moto
  • 144.088 Beauty & Fashion
  • 16.479 Benzi desenate
  • 54.690 Carieră
  • 20.200 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.052 Conversaţii
  • 2.316 Coronavirus
  • 302.786 Dragoste şi Sex
  • 175.586 Educaţie şi Cultură Generală
  • 53.101 Familie & Relaţii
  • 129.018 Filme & Seriale
  • 64.627 Hobbies & Pets
  • 132.503 Informaţii Utilitare
  • 464.723 Jocuri PC / Online
  • 56.386 Legislaţie, Politic & Social
  • 21.994 Literatură
  • 190.790 Muzică
  • 832 Parenting
  • 45.144 Religie
  • 205.412 Sănătate
  • 24.208 Sfaturi casnice
  • 49.212 Shopping
  • 3.149 Siguranţa pe Internet
  • 64.870 Sport
  • 35.615 Ştiinţă şi Filosofie
  • 347.881 Tehnologie
  • 102.827 Telefonie
  • 172.899 Timp Liber / Going Out
  • 53.098 Trivia / Amuzante
  • 15.413 Turism
  • 2.653 Voluntariat / Ecologie

Urmăreşte întrebarea

Doreşti să urmăreşti această întrebare?
Vei primi răspunsurile pe email.

Adaugă întrebarea la favorite

Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?

Ce notă dai întrebării?

Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.

Îţi mulţumim pentru răspuns!

Înainte de a confirma te rugăm să mai petreci 20 de secunde revizuindu-l. Din dorinţa de a avea o comunitate cât mai utilă şi cât mai plăcută te rugăm ca răspunsurile tale să respecte 3 reguli minimale:

- o exprimare corectă gramatical (toate propoziţiile încep cu litere mari şi se termină cu semne de punctuaţie, fără prescurtări de tipul "nush", "acm", "adik" şi fără dezacorduri flagrante).
- ne amuzăm, dar nu ne batem joc de ceilalţi;
- să lăsăm obscenităţile pentru cei mai puţin inteligenţi;

Îţi mulţumim din suflet pentru dedicarea şi implicarea ta
Comunitatea TPU

ATENŢIE! Postarea repetată de întrebări/răspunsuri ce încalcă regulamentul TPU va duce la suspendarea sau chiar la anularea contului.

Nu ai introdus un răspuns!

Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm

Răspunsul este publicat...

Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.

Loading

Atenţie!

Succes!

Atenţie!

În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos

ATENŢIE! Ai multe greşeli de scriere în postare. Dacă vei continua în acelaşi stil, contul tău va fi suspendat sau anulat

Atenţie!

Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.

În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.188.66.142) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.

Eşti sigur că doreşti să postezi acest mesaj şi îţi asumi toate riscurile?

Atenţie!

Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.

Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)

Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!

Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex

Raportează răspunsul

Trebuie să fii logat ca să votezi

Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro
Logare cu email şi parolă
Creare de cont nou
Logare cu Facebook

Declară răspunsul câştigător

Eşti sigur că vrei să alegi răspunsul ca fiind câştigător?
Loading
Loading

• SOCIAL MEDIA
  • Facebook
  • Twitter
  • INSTRUMENTE
  • Blog TPU
  • RSS
  • Widget TPU
  • RECOMANDARI
  • Topul blogosferei @ Zelist.ro
  • Monitorizare social media