| whoisthis a întrebat:

Idei de cadouri trasnite asa pentru iubitul meu de valentin`s day? ne intelegem destul de ok si cred ca nu ar deranja orice fel de cadou ar fi.ps am vazut niste boxeri pe care scria "dragostea ma face sa cresc"laughing.voi, ce alte idei aveti?:*

5 răspunsuri:
| CataC a răspuns:

Buna
Te vad pustoaica, daca sta cu parintii gandeste-te ca-i spala maica-sa boxerii aia... nu tot ce e amuzant petru o pustoaica e amuzant pentru toti.
Poti sa-i iei un tricou funny daca vrei, dar nnu lenjerie intima, nu parfum decat daca esti sigura ca e ala pe car-el foloseste.
Daca nu ii poti lua ceva de pus prin camera, daca are vreun hobby ii poti lua ceva de genul, orice nimic e bine-venit daca e inspirat.
Bafta

| whoisthis explică (pentru CataC):

Cadouri gen parfum, ceas, ornament pentru camera i-am tot luat. pustoaica cica... oricum multumesc pentru raspuns :*. pana la urma am ramas la aceeasi idee si l-au amuzat destul de mult

| CataC a răspuns (pentru whoisthis):

Tanara domnisoara* happy

| Daniel2332 a răspuns:

Prezervative...laughing

| Constantin_Georgiana_1998 a răspuns:

Bai,deci in nici un caz..boxerilaughing de ori ce fel..si nici la chestii gen "gel de dus" sau altele de ingrijire..la astfel de cadouri o sa reactioneze gen."bai, asta zice ca nu ma spal" laughing...cred ca ceva ok ar fi o bratara, ceva pentru masina, sau ceva semnificativ.un inel interesant(baietilor le plac) fundabatting eyelashes?