| Alex_Dutu_1986 a întrebat:

Ieri mi-am cumpărat niște adidasi polo din Carrefour și nu știu dacă sunt fake sau originali. Puteți să-mi spuneți cum arată fake sau cum arata originalul?

1 răspuns:
| AleAlex18 a răspuns:

1. Tenesi originali Polo costa 90-150 euro, fake-uri 20-60 euro.
2. Tenisii originali sunt ambalati intr-o cutie de vanzare cu amanuntul. Cutia neagra dispune de logo-ul firmei (majuscule culoare galbena). Verificati cu atentie dimensiunea, calitatea imprimarii, distanta si fontul logo-ului. Modelele mai vechi pot varia in functie de culoare și stil. Atentie cutiile originale pot contine tenisi fake.
3. Cutia tenisilor Polo dispun de o eticheta care prezinta: culoarea tenisilor, marimea. ATENTIE NR DE SERIE Y2059 NU TREBUIE SA FIE IDENTIC CU NR DE PE ETICHETA TENISILOR (cumparati doar din magazinele oficiale, fiecare cutie trebuie sa prezinte o eticheta lipita cu numele importatorului).
4. Interiorul etichetei prezinta marimea, culoarea tenesilor si tara de fabricatie. Verificati cu atentie daca datele etichetei corespund cu datele de pe eticheta cutiei, daca nu va confruntati cu un fake.
5. Textul POLO(majuscule) este prezent pe limba tenisului (fata). Inspectati cu atentie literele P (baza cu mult material) si L(terminatia literei-carlig perfect). Verificati cu atentie dimensiunea, calitatea imprimarii, distanta și fontul logo-ului, de asemenea verificati daca cusatura este repartizata uniform si dreapta. Modelele mai vechi pot varia in functie de culoare si stil.
6. Talpa originala prezinta textul POLO (majuscule), de regula culoarea dreptunghiului de pe talpa este identica cu nuanta de culoare de pe partea laterala a tenisilor. Daca textul POLO nu exista, atunci va confruntati cu un fake.