| ╔═.♥.══════╗ a întrebat:

Imi place mult sa merg la shopping, dar de fiecare data cand am mai multe plase cu haine, oamenii se uita ciudat si arata nedumeriti. Si cand merg cu cineva, acel cineva se mai uita ciudat. De ce? Pentru ca sunt invidiosi ca am bani sau e altceva?

Răspuns Câştigător
| manuelaaa a răspuns:

Probabil ca sunt invidiosi, dar nu vad de ce te-ar interesa.Si eu eram la fel inainte, pana m-am gandit:,, care e problema lor? am dreptul sa fac ce vreau, atata timp cat e legal, si nu incalc principiile.''Acum ce sa facem? Sa ne oprim din shopping doar pentru niste ciudati.Fi tu insati si totul va fi bine
SA PORTI SANATOASA HAINELE
:*:*:*:*:*:*

PUPICIlove struck

fundita?

10 răspunsuri:
| Bilqux a răspuns:

Probabil sunt invidiosi ca ai bani...alceva ce poate fi?

| roco a răspuns:

Le e ciuda

| amaadina a răspuns:

Pai... se uita si oamenii... 'cum de si'a luat atatea haine pe criza asta?' =)

| -=AleCS=- a răspuns:

Urasc genu' asta de oameni, pur si simplu igorai si vezi-ti de viata ta... daca e pana acolo nu ei te intretin.
Si nu te rusina sa le zici vreo 2-3 in fata laughing

baftawinking

| thealchemist a răspuns:

Nu cred ca e invidie, cred ca e vorba de lacomia pe care o arata 50 sacose pe care nici nu poti sa le cari, dar le tirasti dupa tine pentru ca crezi ca nu poti exista fara nici macar un produs, oricit de mic.
sindromul sutelor de sacose care au nevoie de nu stiu citi "sclavi" sa le care, e demn de dispretuit, crede-ma, oricit de multi bani ai avea.

Răspuns utilizator avertizat
| pknike a răspuns:

Cheap Levis Shoes,Cheap Polo Shoes,Gucci Sneakers

Cheap Levis Men Shoes Paypal ( www.pknike.com )
Wholesale Dolce Gabbana Shoes ( www.pknike.com )
Cheap Air Jordan Sneakers Paypal ( www.pknike.com )
Cheap Sell Polo Men Shoes ( www.pknike.com )
Discount Puma,Lacoste Trainers ( www.pknike.com )
Authentic Men & Women Footwear ( www.pknike.com )
Paypal Gucci,Prada Sneakers For Sale ( www.pknike.com )
Cheap ED Hardy,Supra Shoes New ( www.pknike.com )
Cheap Discount D&G,Evisu Sho
Paypal Wholesale Coogi,Armani Shoes ( www.pknike.com )
China Supply Timberland Women Boots ( www.pknike.com )
Cheap Mauri,Hogan Shoes Dealer,Fanchiser Prada Shoes,Gucci Shoes China Market Wholesale Sandals s,T-shirts,Purses ( www.pknike.com ),Jean

All Products High Quality + Lowest Price !
Our Website: http://www.pknike.com ( Accepted Paypal Payment )
Mail: pknike888@yahoo.com.cine

| Roxii a răspuns:

Stiu si mie mi se intampla la fel de multe ori dar nu-i bag in seama deoarece sunt invidiosi si mie nu imi plac tipu asata de oameni!

| lays a răspuns:

Acum vrei sa ne arati si noua ca ai bani? sau ca te invidiaza lumea?

| eu..sh doar eu a răspuns:

Sh eu cunosc oameni de genul asta.
sunt doar invidiosi
am niste colege. care tt timpul cand imi cumpar ceva frumos... spun ca nu imi sta bine.ca nu stiu ce. dar le e doar ciuda.
sfatul meu e sa nu ii bagi in seama sh sa iti vezi de viata ta. iar apoi vei vedea ca parca nici nu mai exista pentru tinebig grin
multa bafta la hainekiss