| Anonima_9977 a întrebat:

Imi poate spune cineva ce conditii trebuie sa indeplineasca niste pantofi Skechers inca in garantie ca sa ii pot returna(trebuie sa aiba un defect de fabrica? sau pot sa ii inapoiez si daca ma strang?)-cumparati de la Office shose, Iulius Mall, Timisoara-?

Răspuns Câştigător
| Yang a răspuns:

Daca te strang, ai descoperit acasa ca au un defect, s-au dezlipit imediat ce i-ai incaltat, sunt prea mari ii poti inapoia in momentul in care nu este din vina ta nu stiu daca iti da banii inapoi dar mai mult ca sigur ii poti schimba cu o alta pereche incearca sa nu astepti prea mult timp mergi imediat daca e o problema altfel ramai fara pantofi si fara bani

1 răspuns:
| supermamici a răspuns:

Daca i-ai cumparat din magazin esti la mana magazinului. Desi legea ar trebui sa te acopere sunt magazine care se comporta in ultimul hal dupa ce vand niste produse proaste, magazinul de pantofi Leonardo de exemplu au niste ciobani pe post de manageri si niste nesimtiti ca vanzatori, vand marfa proasta, cu miros toxic pe care nu il scoti nici dupa o luna de tinut pe balcon si apoi te iau cu tot felul de vrajeli ca trebuie sa fac o cerere, sa las in custodie, sa astept 15 zile lucratoare, sa iau legatura cu nu stiu cine, etc. Nici macar reclamatiile nu le inregistreaza...

Mai degraba cumpara online, acolo dreptul de retur de minim 10 zile se aplica indiferent de motivul returului:

http://timez.ro/......s-de-dama/