Buna Ai putea cumpara doua lantisoare cu Best Friend. Unul il pastrezi tu, si unul ea. Eu am cumparat unul sub forma de puzzle si e foarte dragut Daca nu gasesti, ai putea cumpara ceva bijuterii sau un ornament dragut
Depinde de cat timp sunteti impreuna si depinde si de gusturile ei.ne poti da cateva detalii sa te ajutam?
Un parfum,un tricou sau un alt obiect vestimentar,o bratara sau un lantisor,o husa pentru telefon,un buchet de trandafiri, un ceas dragut, etc.Tu stii cel mai bine ce i s-ar porivi.
B u n a!
Ai putea cumpara o esarfa super draguta(cum se poarta acum) si o gentuta. Poate si o ciocolata
Depinde de anotimp:
vara-fusta, maieu, pantaloni scurti, rochie, etc.
primafara-parfumuri din plante, creme, etc
iarna-geaca, fular, bluza, esarfa, etc.
toamna-de machiat, saruri de baie, chesti de hidratare, etc
P.S.: -sa fie toate de firma
-cand am zis ca depinde de anotimp ma refer ca depinde de anotimpu in care e nascuta
-multa bafta trebuie sa ai bani
-da si mie fundita! PLZ
Salut:*, eu i-am facut cadou prietenei mele un tablou: am luat o poza cu noi doua si am cumparat o rama alba :X, nu costa foarte mult poti sa o achizitionezi de la magazinul de sticla in jur de 15/ 20 de lei si ii mai poti lua un colier frumos de vreo 10 lei si o ciocolata la cutie milka dina ceea in forma de inima! sper ca te-am putut ajuta
Buna, daca spui ca este prietena ta ii poti lua:un ceas,o esarfa,o rochita,un lantisor,o bratara,o pereche de pantofi(daca ii stii marimea), sau orice alt lucru cumparat. daca e genul de fata care ii plac m-ai mult handmake:origami, o bratara din ata sau o poezie.. bafta
Poti sa ii cumperi un ursulet de plus dragut sau un parfum sau o sticla de sampanie/vin (exemplu: Cotnari) care (sticla) sa fie imbratisata de o maimuta de plus (cu maini lungi) asta te-ar costa cam 15 lei. Sau poate o masina mica de jucarie de colectie sau o poza cu voi doua si o rama unde sa fie pusa poza.
ancaanca întreabă: