Te va suna la telefon "Aici curieru, aveti un pachet de la... eMAG " si vei stabili unde sa te intalnesti, cum sa platesti, adica cash, in natura, cu cardu...stii tu te descurci.
Eu am platit inainte sa primesc, apoi fara sa vad ce e acolo am luat pachetul de la posta, mi au trimis mesaj sa merg, am ajuns acasa si a fost ok
"comanda de pe net daca aleg optiunea sa imi vina prin posta? Voi primi acasa ceva hartie sa ma duc dupa pachet"
corect, îi zice aviz (de primire)
Doar atat? Sa iau hârtia, ma duc cu ia, dau banii si gata?
" AHCdeathSquad explică: Doar atat?"
Îhî
Ufff!
Postasul iti lasa in usa sau in cutia de scrisori (cum e obiceiul la voi) un aviz prin care te anunta ca a sosit coletul. Cu acel aviz, cu CI (obligatoriu) si cu bani daca ai de platit, te prezinti la Posta. Si, ridici coletul.
Nu neaparat. Daca pachetul respectiv e mic poate fi adus acasa de catre postas. In cazul in care e un pachet mai mare vei fi instiintat printr o hartie sau prin apel telefonic sa te duci sa il ridici.
Uite, eu vreau sa imi comand cateva tricouri. Nu e ceva prea mic cred ca...
De obicei se impacheteaza in cutii de dimensiuni maricele sa zicem, 40x40 deci nu o sa ti le aduca acasa personal, trebuie ridicate de la oficiul postal la care au fost livrate.
Nu stiu de ce si alege varianta asta cu posta, din cate stiu plătești și așa vreo 5, 7 sau chiar 10 lei transportul.acum zic n-ar fi mai simplu sa alegi prin curier? Plătești 12, 15 sau cel mai mult 25 lei transportul dar nu astepti după avize sau sa faci drum pana la posta.na...m-am dat și eu cu părerea!