-caiete de mate studentesti de 80 de file: 4 pentru matematica(algebra notite, algebra teme, geometrie notite, geometrie teme)
-caiete de mate de 60 file; 2 pentru fizica(unul de teme si unul de notite) si unul pentru informatica, deci in total 3
-caiete de dictando de 80 file : 2 pentru romana(teme si notite)
-caiete de dictando de 60 file: unul pentru istorie, unul pentru engleza si unul pentru franceza/germana, deci in total trei
-caiet de mate mic pentru tehnologie
-caiet de muzica
-caiet de geografie
-caiet de biologie
-bloc mare de desen
-etichete si invelitori pentru toate aceste caiete, inclusiv invelitoare pentru carnetul de elev
-stilou
-calimara cu cerneala
-sugativa
-3 picuri(sa-ti ajunga mai mult timp, ca li se toceste destul de repede varful)
-10 pixuri albastre
-pix rosu
-pix verde
-pix negru
-5-6 creioane Hb si vreo 2 creioane B pentru desen
-5 radiere
-ascutitoare
-echer de 45 grade
-echer de 60 grade
-raportor
-compas
-rigla 30 cm
-rigla 15 cm
-compas
-creion mecanic
-mine creion mecanic
-agrafe
-capse
-capsator
-perforator
-marker negru permanent
-carioci-set de 6
-creioane colorate-set de 6
-un evidentiator galben sau verde
-acuarele
-pensoane de 3 grosimi diferite(unul subtire, unul gros si unul mediu)
-paleta de amestecat culorile
-vas pentru apa+carpa de sters
-penar
-top de hartie de 500 coli
-dosare plastic
-top de 100 de folii
-pasta corectoare sau creion corector
-orar
-un carnetel pentru diferite notite
-treining si adidasi noi pentru sport(daca nu esti scutita)
-uniforma daca aveti uniforma obligatorie si nu iti mai vine cea de anul trecut sau nu iti mai place sau ai deteriorat-o
bfta la ales rechizitele si mult succes la scoala!
Ghiozdan, penar (daca ar fi sa il cumperi direct plin ar fi si mai bine), o trusa de geometrie, caiete dictando si de mate (mici si studentesti), un bloc de desen, acuarele si pensule, un paharel in care sa pui apa pentru desen si cred ca atat vezi ca vei incepe sa studiezi fizica (acolo doar un caiet de mate iti trebuie - profesorul iti va spune de care). Bafta multa :*
2 caiete studentesti Mate unu tema unu de clasa, 2 caiete studentesti romana la fel ca la mate, caiet fizica cu patratele adica caiet de matematica mic sau mare nu conteaza, 1 caiet mic franceza, 1 caiet mic sau mare engleza, 1 caiet mic informatica, 1 bloc de desen mic, un caiet de muzica, 1 caiet de tehnologica, 1 caiet biologie-de biologie, 1 caiet geografie caiet studentesc, 1 caiet mic istorie; rechizite un pix,un stilou, creioane colorate poate are nevoie la tehnologica sau la cine stie ce si eu am avut nevoie, carioci poate nu trebuie, un ghiozdan daca este nevoie si acuarele pentru desen dar sa fie cutie patrata si alba sunt cele mai bune ne-a spus profesoara de desen, atat sper ca te-am ajutat
Pai, cartile le primesti de la scoala.
Pt. mate : un caiet mare studentesc teme acasa, si unul pentru in clasa.
Pt. rom. : un caiet mare studentesc teme acasa, si unul in clasa.
Bio : Caiet special pentru biologie ( scrie pe el chiar ).
Muzica : Caiet cu portative.
Geografie : caiet special ( scrie materia pe coperta ), plus sablonul Romaniei din plastic, il poti cumpara, si al Europei, il faci din carton;).
Fizica : Caiet mare studentesc, il poti imparti la jumatate, prima pentru teme in clasa, a doua pentru acasa.
Istorie : Caiet dictando mic, sau mare, de care doresti.
Sport : Trening nou + tenisi/adidasi.
Dirigentie : U. carnetel pentru notite, pentru. orare provizorii etc.
Desen : Bloc de desen cu file groase A3 / A4, de care va cere, pensule toate marimile si un set de acurele, iti recomand tempera, dar si cele acrilice sunt bune. Eu mi-am luat de la LIDL, din Piatra-Neamt parca, asa ceva : pensule toate marimile de-astea http://www.google.ro/......tp?/imgres
si acuarele cu 24 de piese + instructiuni asa :
http://www.shoplocal.ro/produse/oferta/set-pictura-4-modele/70506/1443.html
Am dat vreo 45 de lei pe ele, in total.
Iti trebuie vreo 5 creioane, sa ai si de rezerva, radiere, ascutitori, sticlouri, vreo 2, ca sa ai in caz ca unul se strica, rezerve stilou sau calimara cu cerneala, eu iti recomand stilou cu rezerve, e mai simplu.
Iti trebuie carioci colorate, markere, creioane colorate, penar nou. Rigle, compar, echer, petnru ca o sa faci geometrie. E usoara, crede-ma. Mie imi placem ia mult decat algebra. :) Bafta in noul an!
Ai nevoie si de protofolii. La Carrefour iti poti cumpara cu tot cu folii, gata puse. Au 100 de folii.
Uite, aici sunt grupate exact dupa cum ai avea tu nevoie: http://bit.ly/Seskwj Au o sortare pentru clasa 0, 1-4, 5-8, etc.
Acum nu stiu de profesori dar profa de mate mi-a cerut 2 mari cu patratele pentru algebra si 2 mari cu foaie velina(alba) pentru geometrie.La romana 2 mari dictando unu pentru teme unu pentru la scoala, la fizica caiet de mate, si restul dictando
Eu pentru cls a-11-a mi-am laut un pix si un "creon" si un giozdan caiete imi iau dupa ce incepe scoala ca sa stiiu exact ce-mi trebuie ca in clasa a-10-a mi-am luat 10 caiete studentesti de mate si am folosit numa 3
Ce ti-a trebuit si in clasa a 5 a. Adica: ghiozdan, penar, pixuri, stilou, caiete dictando pentru: romana, engleza, franceza, istorie, religie. Caiete de mate pentru: mate desigur, fizica, tehnologie. Si caiete de geogra si bio. Iti trebuie trusa de geometrie. Creioane, Picuri, pasta corectoare, rigla. Nimic deosebit funda?
RalluOfr întreabă:
Catricove10 întreabă: