| Anonim întreabă:

Îmi trebuie și mie un site online de haine pentru fete de calitate...ma poate ajuta cineva?

5 răspunsuri:
| ka2 a răspuns:

Un site online pentru haine gasestu, dar nu stiu ce intelegi tu prin "fete de calitate"... happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hainele sau fetele sa fie de calitate?

Răspuns utilizator avertizat
| Răzvi4Deni a răspuns:

Buna!
Depinde de personalitatea fiecaruia. Sunt fiinte complexe si diferite. Niciun om nu este la fel.
Scoala este un mediu de austeritate si vitregie daca esti o persoana densibila, daca nu reusesti sa integrezi, daca nu ai prieteni etc.
Plus ca, unii profesori confunda problemele personale cu scoala si se razbuna pe elevi.
Si sa fim seriosi, la scoala se invata multe lucruri inutile.
Iti trebuie 16 ani de scoala, in care ti-e lehamite sa mergi in acel mediu neprielnic, iar dupa ce obti o hartie numita diploma, ramai acasa si constati cu dezamagire ca a trecut viata pe langa tine.
Ti-am spus doar un caz nefericit.
Sunt unii carora le place scoala, care au anturaje, prieteni ciudati...Scoala iti poate asigura viitorul, dar si ti-l poate distruge.
Un soi de abator spiritual pentru unii.

| RandomForever a răspuns:

Nu o sa găsesti un site cu toate hainele de calitate asa cu vreau sa iti spun sa te duci Nu stiu unde si sa spui ca am cumparat ceva care nu e bun. Eu te sfătuiesc sa nu te uiti la marcă hainelor deoarece pot fi contra făcute si daca poti sa te duci la un magazin cu haine